Antena Căutare

,,Te doare? Hai nu te mai plânge!" Videoclipul în care un bărbat de culoare tratează cu cruzime un babuin în suferință, a făcut înconjurul lumii!

Un bărbat (vânător)  din Africa de Sud  a fost filmat în ce râdea de un babuin rănit  sprijininând  animalul pentru a rămâne în picioare. La un moment dat individul îl întreabă pe animal dacă ,,doare?” Imagini cu impact emoțional puternic

Un bărbat (vânător) din Africa de Sud a fost filmat în ce râdea de un babuin în timp ce acesta sângera și abia mai respira. La un moment dat individul îl întreabă pe animal dacă ,,doare?” și îi ordonă să nu se mai plângă! Imagini cu impact emoțional puternic

Un bărbat (vânător) din Africa de Sud a fost filmat în ce râdea de un babuin rănit sprijininând animalul pentru a rămâne în picioare. La un moment dat individul îl întreabă pe animal dacă ,,doare?” în timp ce animalul sângera și respira foarte greu, fiind vizibil într-o stare de suferință. Acesta a râs batjocoritor spunându-i babuinului să se oprească din ,,a se plânge” exprimând o totală lipsă de milă sau compasiune. O asociație de protecție a animalelor oferă recompensă 550 de lire sterline oricui îi poate oferi informații care să o conducă la identificarea agresorului și chiar la arestarea sa.

Imaginile capturate în Africa de Sud au creat durere și indignare în rândul asociațiilor de protecție a animalelor, iar scopul acestora este să identifice abuzatorul de animale și să îl pedepsească aspru.

Momentan nu este foarte clar cum a reușit animalul să fie rănit și nici ce s-a întâmplat cu acesta, după imaginile filmate.

Consiliul Național de Protecție a Animalelor l-a acuzat pe bărbat de abuz fizic asupra animalului și de prelungire a suferinței.

Multe reacții negative au fost publicate pe intenet la vederea filmulețului de mai jos. Mulți iubitori de animale sunt afectați de cruzimea și de răutatea de care dau dovadă aceste persoane atât de insensibile.

Sursă: Daily Mail

În fiecare oră, 40 de copii mor în întreaga lume dintr-un motiv halucinant! În peste 50% din cazuri, decesul poate fi ev... VIDEO - șocant! Un român sare în Tamisa! Imaginile se distribuie masiv: „Așa trăiesc oamenii aici, în Marea Britanie”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x