Cu cât vor crește pensiile, de la 1 septembrie! Florin Cîțu, declarație de ultimă oră! „Premierul ar putea decide mai mult!”

Pensiile vor creşte cu 10% de la 1 septembrie, dar premierul Ludovic Orban ar putea decide o majorare mai mare, a spus, miercuri, ministrul Finanțelor, Florin Cîţu.

Cu cât vor crește pensiile, de la 1 septembrie! Florin Cîțu, declarație de ultimă oră! „Premierul ar putea decide mai mult!”

Cîţu a declarat că se discută şi despre o eşalonare a majorării pensiilor, la fel ca în cazul alocării alocaţiilor pentru copii.

„La pensii rămânem la scenariul Ministerul Finanţelor, de 10%. Decizia este una politică şi s-ar putea ca premierul să decidă ca această creştere a pensiilor să fie mai mare.

Nu poate fi de 40%. Este o creştere care nu pune în pericol bugetul nici pentru acest an, nici pentru anii viitori, poate 2-3 puncte procentuale în plus faţă de ceea ce vine la Ministerul de Finanţe. Va fi 10% de la 1 septembrie, se discută de o eşalonare”, a spus Cîţu.

Oficial! Când vor fi dublate alocațiile, în România! A fost anunțată data! Orban: „Am văzut prognozele şi putem avea resursele”

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a prezentat, miercuri, în şedinţa de Guvern, proiectul unei ordonanţe de urgenţă ce prevede dublarea etapizată a alocaţiilor pentru copii. Prima majorare ar urma să aibă loc la 1 septembrie. Detalii, AICI!

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” a Marii Britanii. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri