Antena Căutare

FOTO: Cultură de cannabis în Oradea. Trei tineri au fost reținuți

Trei persoane au înfiinţat la Oradea o cultură indoor de cannabis. Anchetatorii au găsit la percheziţii zeci de plante de cannabis înalte de aproape un metru, într-un cort special, cele trei persoane au fost reținute.

FOTO: Cultură de cannabis în Oradea. Trei tineri au fost reținuți Galerie
Cannabis | Diicot

Miercuri, poliţiştii din Oradea şi procurorii DIICOT au făcut 5 percheziţii domiciliare la Oradea, pentru documentarea şi probarea activităţii infracţionale a cinci tineri de 23, 21, 20, 20, respectiv 15 ani din Oradea şi Baia Mare, bănuiţi de trafic intern de droguri de risc.

FOTO: Cultură de cannabis în Oradea. Trei tineri au fost reținuți

Într-o locaţie închiriată de membrii grupării a fost descoperită o cultură indoor, formată din 25 de plante de cannabis, ajunse la maturitate, cu o înălţime de aproximativ 85 de cm, amenajată într-un cort special. În urma recoltării materiei vegetale, a mugurilor şi a inflorescenţelor de pe aceste plante, au rezultat 4,5 kg de cannabis.

FOTO: Cultură de cannabis în Oradea. Trei tineri au fost reținuți

De asemenea, la percheziţii s-au mai găsit 5 comprimate de ecstasy, 1,5 grame DMT, 2 grame de cannabis uscat, aparatura logistică necesară înfiinţării culturii de cannabis, respectiv un cort special, lămpi LED, ventilatoare, filtru de carbon, fertilizatoare şi 1.300 de lei.

Cei cinci suspecţi au fost prezentaţi procurorului DIICOT Oradea, trei fiind reţinuţi pentru 24 de ore.

România participă, pentru a treia oară, la Jocurile Invictus dedicate militarilor răniţi în teatrele de război... Centrul Infotrafic: Drumurile naţionale şi judeţene din Brăila, Tulcea şi Ialomiţa sunt închise, cu unele excepţii; traf...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x