Antena Căutare

România participă, pentru a treia oară, la Jocurile Invictus dedicate militarilor răniţi în teatrele de război

România participă, pentru a treia oară, la Jocurile Invictus dedicate militarilor răniţi în teatrele de război. Anul acesta, competiţia va fi la Haga, iar Armata României şi-a consturit deja echipa de eroi.

Unii dintre ei participă, anul acesta, la "volei în şezut", aşa că, pentru antrenament, echipa de volei a Clubului Steaua s-a oferit să-i antreneze pe militari. Pentru a ne dovedi determinarea şi voinţa pe care le au, ne-au chemat şi pe noi pe teren.

Echipa Presei a jucat volei în şezut împotriva echipei Invictus şi, da, am pierdut. Probabil că ne-a furat şi arbitrul şi dacă eram puţin mai bine antrenaţi câştigam noi, cel puţin asta susţine căpitanul echipei presei, Sonia Simionov, care, în sfârşit, a şi pierdut la ceva!

Sunt militari! Sunt eroi! Sunt Invictus! Sunt oamenii care prin sacrificiul din teatrele de operaţii au menţinut pacea la noi acasă. Doar că preţul plătit de ei a fost enorm.

După ani de durere şi o luptă cruntă cu tranformarea adusă de rănile din război, veteranii noştri au găsit, din nou, puterea să trăiască. Sportul i-a făcut învingători. Şi le-a adus zeci de medalii. Anul acesta, sunt şi mai hotărâţi. La Haga, vor să urce pe podium la toate probele. Una dintre ele este "volei în şezut".

Antrenamentul neînvinşilor a început cu profesioniştii. Echipa de volei a Clubului Sportiv al Armatei, Steaua, i-a ajutat astăzi pe militari să înţeleagă secretele acestui sport.

Militarii au învăţat atât de repede încât i-au şi învins, în meciul demonstrativ, pe stelişti.

Informaţie de ultimă oră! Este oficial, România se confruntă cu epidemie de gripă... FOTO: Cultură de cannabis în Oradea. Trei tineri au fost reținuți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x