Live acumFilm: Dragoste pe partie
Prime Time 20:00Film: Parker

Cultură de cannabis, într-un apartament din Satu Mare/ Anchetatorii au găsit peste opt kilograme de masă verde

Procurorii şi poliţiştii au găsit, într-un apartament din Satu Mare, o cultură de cannabis, formată din 11 plante în diferite stadii de dezvoltare. Îa total, s-au găsit 8 kilograme de masă verde, iar un bărbat a fost reţinut pentru trafic de droguri.

”Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Satu Mare au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului A.A. pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc. În cauză există suspiciunea rezonabilă că, în perioada ianuarie – aprilie 2020, inculpatul a achiziţionat seminţe de cannabis, precum şi alte produse necesare înfiinţării şi întreţinerii de culturi indoor, plantele fiind cultivate într-un apartament situat pe raza municipiului Satu Mare”, a transmis, marţi, DIICOT.

Procurorii au făcut, luni, o percheziţie domiciliară, ocazie cu care au fost găsite şi ridicate un număr de 11 plante de cannabis de diferite dimensiuni, în cantitate totală de 8 kg de masă verde şi aproximativ 136 de grame de muguri.

De asemenea, au fost indisponibilizate 2 instalaţii speciale prevăzute cu ventilatoare, climatizare şi lămpi UV, 2 telefoane mobile, un cântar de precizie şi 26 de recipiente conţinând fertilizatori.

Bărbatul de 28 de ani este cercetat pentru trafic de droguri ş va fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Sursa : news.ro

Recomandari