Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Cum a ajuns Gheorghe Dincă să le ucidă pe Luiza Melencu și pe Alexandra Măceșanu. A avut un plan halucinant, dar totul a scăpat de sub control

Cazul Caracal este departe de a fi rezolvat, iar un raport a scos la iveală detalii neștiute. Mai exact, se pare că Gheorghe Dincă ar fi plănuit să-și țină în viață victimele cât mai mult timp pentru a întreține relații intime cu ele. 

Potrivit ofițerului care i-a analizat comportamentul lui Gheorghe Dincă, monstrul din Caracal este un tip sadic și dezechilibrat emoțional. Mai mult de atât, același raport ar arăta faptul că Gheorghe Dincă plănuia să-și țină victimele cât mai mult în viaţă cu scopul de a le folosi ca obiecte sexuale, să se bucure de prezenţa lor, chiar dacă se chinuiau, potrivit Capital.ro.

Cazul Caracal: Alexandru Cumpănașu, decizie de ultimă oră: ”Au plâns destul verișorii mei!”

De asemenea, se pare că acesta nu a fost impresionat de faptul că Luiza Melencu a refuzat să mănânce în cele patru zile cât a fost sechestrată. Atât pe Luiza Melencu, cât și pe Alexandra Măceșanu, Gheorghe Dincă le-a ucis după a reuşit să gestioneze situaţia, nu s-a descurcat cu ”ţintele” tinere, asupra cărora şi-a mutat interesul în ultimii ani ca să-şi satisfacă fanteziile sexuale, arată raportul.

Cum a ajuns Gheorghe Dincă să le ucidă pe Luiza Melencu și pe Alexandra Măceșanu. A avut un plan halucinant, dar totul a scăpat de sub control

Același raport arată, de asemenea, și cum a ajuns Gheorghe Dincă un criminal cu sânge rece. Mai exact, tatăl lui, văduv, de profesie măcelar, a fost un părinte autoritar, câteodată chiar violent. De la el a învățat că femeia trebuie să fie supusă și a dezvoltat, de asemenea, un comportament violent. Iar un episod are loc în 1974, când Gheorghe Dincă își bate un camarad, în armată, care era chiar fiul ministrului Apărării.

Cazul Caracal: Dezvăluirile martorului care l-a privit în ochi pe Dincă sunt şocante!

După armată se întoarce în Caracal. Era cunoscut ca „Nea Popicu” sau „Bush”. Se angajează la Spitalul Muncipal din Caracal, unde este cunoscut ca un om muncitor și care se pricepea la toate. În 1997, după ce tatăl și nașul lui se sinucid, renunță la locul de muncă. Își deschide, în schimb, un atelier auto, însă afacerea nu pare să meargă bine. Alege să plece în Italia, unde lucrează în zidărie. Nici aici nu are parte de noroc, întrucât italienii îi anulează contractele după ce a bătut un albanez. În 2007 părăsește Italia, iar apoi ajunge să se izoleze printre fiare.

Recomandari