Antena Căutare

Cum a apărut Petre Roman la capela unde a fost depus trupul Mioarei Roman. Ce omagiu i-a adus și ce detaliu au observat toți

Petre Roman a apărut la capela unde a fost depus trupul Mioarei Roman, pentru a aduce un ultim omagiu.

colaj foto cu mioara roman si mioara roman alaturi de petre roman Galerie
Petre Roman i-a adus Mioarei Roman un ultim omagiu | hepta

Duminică, 25 februarie 2024, rudele și apropiații au mers la biserica Sfântul Gheorghe Nou pentru a-și lua rămas bun de la Mioara Roman, care a decedat vineri.

Printre cei veniți să aducă un ultim omagiu s-a numărat și Petre Roman, fostul premier al României și bărbatul cu care Mioara Roman a avut o căsnicie de 34 de ani.

Cum a apărut Petre Roman la capela unde a fost depus trupul Mioarei Roman. Ce omagiu i-a adus și ce detaliu au observat toți

În cursul zilei de vineri, 23 februarie 2024, fosta soție a lui Petre Roman s-a stins din cauza unui stop cardio-respirator. Din nefericire, femeia nu a mai putut fi salvată. Oana Roman a fost cea care a dat vestea.

Citește și: Ce mesaj a transmis Silvia Chifiriuc, actuala soție a lui Petre Roman, chiar în ziua în care a murit Mioara Roman

La câteva ore după ce a fost dată vestea decesului au venit și informații despre înmormântare:

„Pentru toți cei care doresc să își ia rămas bun de la mama. Va fi depusă mâine, duminică 25 februarie ora 14, la biserica Sfântul Gheorghe Nou, strada Cavafii Vechi nr 6. Slujba de înmormântare va avea loc la aceeași biserică luni, 26 februarie ora 14. Înmormântarea va avea loc după slujbă, la cimitirul Reînvierea, strada Reînvierii nr. 4”, a transmis Oana Roman, tot pe contul său oficial de Instagram.

Duminică, Oana și Catinca Roman, cele două fiice ale regretatei Mioara Roman au primit numeroase mesaje de condoleanțe din partea celor veniți la biserica Sfântul Gheorghe Nou. Zeci de persoane au venit să își ia rămas bun.

Citește și: Ultimul mesaj transmis de Oana Roman, după decesul mamei sale. Reacțiile au apărut imediat. Unde va fi înmormântată Mioara Roman

Printre cei care și-au făcut apariția a fost și Petre Roman, fostul premier al Românier, cel care i-a fost soț Mioarei Roman timp de 34 de ani. Acesta a venit să depună flori albe, însă nu a putut sta decât 10 minute. Crizantemele albe semnifică durerea și jalea.

„S-au bucurat (n.r fiicele Oana şi Catinca Roman) foarte mult că l-au văzut, că a reușit să vină deși înțeleg că avea o întâlnire și a vrut neapărat să vină.

Nu a reușit să ajungă fix când am venit noi, pentru că am înțeles din interior că așa ar fi vrut, când apare dricul să și vină și el, dar au fost probleme cu traficul.

Au plâns, s-au îmbrățișat, a fost un moment unic. Capacul este închis la momentul acesta. Ea (n.r Mioara Roman) este foarte frumoasă și Petre Roman nu știa ce să facă, dacă să se uite, să nu se uite, să privească. Și a hotărât ca în momentul acesta să nu se uite pentru că se vedea că este un moment greu pentru dânsul și așteaptă momentul probabil mâine să o vadă. Nu cred că era pregătit pentru asta", a spus Gabriela Lucuţar, proprietar firmă de pompe funebre, potrivit antena3.ro.

Toți au observat că fostul premier era îndurerat și marcat de cele întâmplate și că a făcut tot posibilul pentru a aduce un omagiu Mioarei Roman, chiar dacă a putut sta doar 10 minute.

Vezi mai multe ştiri de ultimă oră pe observatornews.ro

Rezultate Loto 25 februarie 2024. S-a câștigat marele premiu la Loto 6/49. Ce sume sunt puse în joc la tragerile de joi... (P) Rolul esențial al produselor de împachetat în industria transporturilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x