Căutare Live

Cristian Pomohaci își vede de viață fără remușcări! Cum a fost fotografiat cu o cântăreață celebră! Imagini uluitoare! Foto

Cristian Pomohaci, preotul care a fost acuzat că a abuzat mai mulți copii, nu pare afectat de scandalurile în care a fost implicat în ultimii ani sau de problemele din justiție. Viața merge înainte!

Cristian Pomohaci, preotul care a fost acuzat că a abuzat mai mulți copii, nu pare afectat de scandalurile în care a fost implicat în ultimii ani sau de problemele din justiție. Viața merge înainte!

Controversatul cântăreț s-a fotografiat într-un platou de teleciziune alături de artiști consacrați ai folclorului românesc, precum marea cântăreață Sofia Vicoveanca.

Recent, s-a aflat că Pomohaci continuă să țină slujbe. Nu în biserică, însă, ci în curtea casei din Moșuni și nu religioase, ci de exorcizare. Mai multe detalii, citiți în articolul: Cristian Pomohaci ține slujbe în creierii nopții, într-un garaj transformat în biserică. Fostul preot a uitat complet de scandalul cu minori.

Cristian Pomohaci își vede de viață fără remușcări! Cum a fost fotografiat cu o cântăreață celebră! Imagini uluitoare! Foto

Cristian Pomohaci a fost exclus din Biserica Ortodoxă Română în toamna anului 2017, când a fost implicat într-un scandal. Înainte, însă, el ținea slujbele nocturne în biserica satului, unde a slujit din 1999.

Cristian Pomohaci a fost în centrul atenției publice după ce în presă a apărut o înregistrare audio în care fostul încerca să convingă un minor să facă sex cu el, dar şi o mărturie a unui tânăr care îl acuza că l-a abuzat sexual în copilărie.

Un elev a ajuns la spital după ce a escaladat zidurile școlii! Acesta a rămas pe afară și voia să intre la ore... Lucas își riscă viața zilnic pentru a hrăni câinii de la Cernobîl! Bariu locuiește în cea mai toxică cameră din lume. „T...
Ultimele știri