Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Cristian Pomohaci ține slujbe în creierii nopții, într-un garaj transformat în biserică. Fostul preot a uitat complet de scandalul cu minori

Cristian Pomohaci, preotul care a fost acuzat că a abuzat mai mulți copii, continuă să țină slujbe. Nu în biserică, însă, ci în curtea casei din Moșuni și nu religioase, ci de exorcizare. 

Cristian Pomohaci, preotul care a fost acuzat că a abuzat mai mulți copii, continuă să țină slujbe. Nu în biserică, însă, ci în curtea casei din Moșuni și nu religioase, ci de exorcizare.

Au trecut doi ani de la scandalul imens în care a fost implicat preotul Cristian Pomohaci, iar acum acesta este din nou în centrul atenției. Potrivit vice.com, Pomohaci a amenajat un garaj în curtea casei sale din Moșuni, județul Mureș, iar în fiecare vineri, sute de oameni vin în miez de noapte, pentru a participa la slujbă.

Citește și: Cristian Pomohaci, căutat de mascaţi! Fostul preot riscă ani grei de închisoare. Ce acuzații i se aduc

Conform filmărilor, femeile şi bărbaţii se zvârcolesc, urlă şi se schimonosesc într-un garaj transformat într-o mini biserică. Aici se înghesuie săptămânal cam două sute de persoane la slujba de dezlegare a preotului caterisit Cristian Pomohaci.

Cristian Pomohaci a fost exclus din Biserica Ortodoxă Română în toamna anului 2017, când a fost implicat într-un scandal. Înainte, însă, el ținea slujbele nocturne în biserica satului, unde a slujit din 1999.

Cristian Pomohaci a fost în centrul atenției publice după ce în presă a apărut o înregistrare audio în care fostul încerca să convingă un minor să facă sex cu el, dar şi o mărturie a unui tânăr care îl acuza că l-a abuzat sexual în copilărie.

Citește și: Cristian Pomohaci, lovitură dată judecătorilor! Cum a reușit fostul preot să scape de proces. Oamenii legii, fără reacție

Deși procurorii au deschis atunci un dosar penal pentru abuz și racolare de minori în scopuri sexuale, cazul a fost închis, pentru că faptele s-au prescris. De asemenea, dosarul n-a ajuns în instanţă şi nu s-a luat o decizie finală asupra veridicităţii faptelor.

Ba mai mult, potrivit sursei citate, cei care vin la slujbele ținute de Pomohaci în creierii nopții au și numere de mașină speciale, ”ca să se recunoască între ei”, fiind uniți întru același crez. Mai exact, cel puțin 15 mașini din județe diferite ajunse la casa lui Pomohaci aveau numere cu terminația DUH, 33SUS sau 31SUS.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro