Antena Căutare

Se schimbă tot! Cum a murit, de fapt, bărbatul lovit de tramvai. Ce au surprins camerele de supraveghere

Bărbatul care a murit lovit de un tramvai, vineri, în București, nu ar fi fost împins de pe refugiu. Camerele de supraveghere contrazic ipoteza lansată de Societatea de Transport București (STB).

Bărbatul care a murit lovit de un tramvai, vineri, în București, nu ar fi fost împins de pe refugiu. Camerele de supraveghere contrazic ipoteza lansată de Societatea de Transport București (STB).

STB anunțase, vineri, că un bărbat de 54 de ani a murit, după ce a fost împins de un om al străzii în fața tramvaiului.

Însă, polițiștii au studiat imaginile surprinse de camerele de supraveghere aflate la fața locului și au observat că nu era nimeni în preajma victimei la momentul tragediei. Bărbatul se afla singur pe refugiu.

Nu se știe exact dacă bărbatului i s-a făcut rău, a alunecat sau a fost vorba de o sinucidere, dar cercetările continuă și au fost audiați toți martorii care se aflau în stație în acel moment, inclusiv vatmanul, potrivit libertatea.ro.

Cazul a fost preluat de polițiștii de la Serviciul Omoruri.

Tragedia a avut loc vineri, pe șoseaua Progresului, în stația Calea 13 Septembrie. Călătorul, neidentificat, se afla pe refugiu, când a ajuns în fața unui tramvai și fost lovit lateral de acesta, impactul fiindu-i fatal.

În urma incidentului, liniile de tramvai 1, 8, 11, 25 au fost deviate mai bine de o oră, iar pentru preluarea călătorilor s-a format o linie navetă, potrivit STB.

Ultimă oră! Explozii și incendiu puternic la Alba Iulia! O fabrică de condimente arde din temelii. Flăcările au atins ze... Anunț alarmant! Pericol major pentru sănătate după tratarea gripei! Poate duce la deces...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x