Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Adela

Cum îți poți pregăti acasă cel mai bun dezinfectant de clătit gura, împotriva COVID-19! Medicul român al lui Michael Jackson: „Aceasta este rețeta”

Doctorul Ion Alexie, cunoscut și drept medicul român al lui Michael Jackson, a recomandat o soluție dezinfectantă de clătit gura, împotriva noului coronavirus (COVID-19), ce se poate pregăti acasă.

Cum îți poți pregăti acasă cel mai bun dezinfectant de clătit gura, împotriva COVID-19! Medicul român al lui Michael Jackson: „Aceasta este rețeta”

Medicul infecţionist Ion Alexie susține că foloseşte această soluţie personal, dar şi pentru pacienţii trataţi în spitalul din Las Vegas unde lucrează.

„Am scos cam o treime din apa de gură, voi adăuga peste ea apă oxigenată, deci voi face o concentraţie de 1 la sută apă oxigenată, voi amesteca soluţia după care voi clăti gura şi voi face gargară”, a explicat medicul infecţionist.

Medicul român al lui Michael Jackson a mai spus că această soluție funcționează exact ca principiul mecanic prin care ne spălăm pe mâini de nisip.

„Mâinile vor fi decontaminate de nisip, cu toate că apa nu a dizolvat nisipul şi nici săpunul nu l-a dizolvat”, a spus doctorul.

Locul de unde ar putea izbucni următoarea pandemie, după cea de coronavirus, dezvăluit! Specialist: „Ar fi bine să nu ne forțăm norocul!”

El a explicat şi procedura pe care o urmează în spitalul în care lucrează: „Noi, la spital, spălăm bolnavii cu concentraţie de 1,5% pe gură şi încercăm să le decontaminăm faringele tot timpul”.

Previziune înfiorătoare, de la OMS! Când va lovi al doilea val de COVID-19, de fapt, în Europa! „Atenție! Nu e timp de sărbătorire!”​

Apa de gură ar putea ucide virusul în cazul pacienţilor infectaţi recent. Mai mulţi virusologi de la Universitatea Cardiff au invocat chiar studii anterioare referitoare la virusuri similare care au arătat că spălarea gurii ar putea împiedica transmiterea bolii, şi fac apel pentru a se face cercetări clinice amănunţite privind efectul asupra SARS COV 2, potrivit Mediafax.

Totuși, încă nu există dovezi concrete referitoare la modul în care apa de gură acţionează asupra SARS COV 2.

Recomandari