Căutare Live

Cum ne protejăm bunurile de hoți, la mare? Sfaturi prețioase, direct de la specialiști

Cand mergem la mare trebuie sa fim atenti si cum ne protejam bunurile. Inspectorul Carmen Serbanescu si Marius Militaru, purtator de cuvant in MAI, ne spun cum sa ne asiguram in fata hotilor.

Când mergem la mare trebuie să fim atenţi şi cum ne protejăm bunurile. Inspectorul Carmen Şerbănescu şi Marius Militaru, purtător de cuvânt în MAI, ne spun cum să ne asigurăm în fata hoţilor.

Dacă vrei să te bucuri de concediu, fără evenimente neplăcute, ar trebui să fii mai atent atunci când îți lași bunurile în maşină, pe plajă sau chiar în cameră. Important de ştiut este că cei care deţin şezlongurile de pe plaja ar trebui să asigure şi pază.

Mai multe informaţii, în materialul video de mai sus.

Ceartă record, în stradă! Două femei s-au "răfuit", timp de opt ore, încontinuu. N-au mâncat și n-au băut. Fin... Plan roşu de intervenţie în judeţul Constanţa, după ce patru oameni au fost răniţi de o explozie, la Rafinăria Petromidi...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri