Antena Căutare

Cum poti "trece" 300 de litri de alcool peste granita? Cu o ambulanta!

Un barbat in varsta de 46 de ani, din Timisoara, a fost prins in timp ce transporta, ilegal, peste 300 de litri de alcool dinspre Serbia spre Romania, cu o autoutilitara pe care era aplicat semnul Crucii Rosii si un girofar, lasand sa se inteleaga ca este vorba despre o ambulanta.

Politistii de la Sectia 9 Politie Rurala Deta au descoperit, sambata, o autoutilitara in care se aflau peste 300 de litri de alcool de provenienta Serbia, potrivit unui comunicat de presa transmis duminica de Inspectoratul Politiei Judetene Timis.

Astfel, in orasul Deta a fost oprita in trafic o autoutilitara care avea montat in partea din fata, pe plafoniera, un girofar, iar pe capota si pe usa din spate avea aplicat un colant magnetic de culoare rosie, sub forma de cruce, lasand sa se inteleaga ca ar fi o masina care apartine Crucii Rosii.

"La volanul autoutilitarei a fost identificat un barbat de 46 de ani, din Timisoara, iar in urma controlului autoutilitarei s-a stabilit ca in interior era transportat alcool de Serbia, atat imbuteliat cat si in sticle si bidoane de palstic. De asemenea, in urma controlului autoturismului s-a constatat ca pe placuta din fata cu numarul de inmatriculare avea lipita o banda adeziva peste o litera, pentru a induce in eroare politistii, in urma unui eventual control, lasand sa se vada si sa se inteleaga ca este litera P, in loc de B", se arata in comunicat.

Cei 333 de litri de alcool transportati in autoutilitara a fost ridicati in vederea continuarii cercetarilor in dosarul penal intocmit pentru savarsirea infractiunilor de contrabanda, evaziune fiscala si fals privind folosirea emblemei Crucii Rosii.

Totodata, soferul a fost amendat cu 560 de lei pentru folosirea unor mijloace de avertizare neomologate, iar ca masura complementara a fost dispusa confiscarea girofarului.

sursa: Antena3.ro

foto: debanat.ro

Incendiu devastator in Otopeni: Doi oameni si-au pierdut viata... Constanta: Un politist s-a ales cu mana sfartecata, dupa ce a intervenit intr-o cearta conjugala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x