Antena Căutare

Constanta: Un politist s-a ales cu mana sfartecata, dupa ce a intervenit intr-o cearta conjugala

Si-a facut datoria, dar risca sa ramana infirm pentru tot restul vietii. Un politist din Constanta a incercat sa opreasca o cearta violenta intre doi soti, dar s-a ales cu mana sfartecata. Rana a fost atat de adanca, incat omul legii a fost transferat de urgenta la Spitalul Floreasca din Capitala. Medicii spun ca, cel mai probabil, agentul nu-si va mai putea folosi bratul niciodata.

Barbatul nu recunoaste ca l-ar fi atacat pe politist. Dar lucrurile stau altfel. Totul a inceput atunci cand omul si-a snopit in bataie sotia. Speriata nu numai pentru soarta ei, ci si a copiilor, femeia a cerut ajutor.

Cand a vazut politistii la poarta, barbatul a devenit extrem de violent. Din spatele unei ferestre deschise, a inceput sa arunce in ei cu mai multe obiecte. “In urma unei busculade create de infaptuitor, geamul s-a spart si i-a provocat colegului nostru o taietura la nivelul antebratului”, explica, sec, comisarul sef Valentin Burlacu.

Politistul a fost dus de urgenta la spitalul din Constanta, unde a intrat imediat in operatie. Geamul i-a sectionat insa tendoanele, asa ca medicii de acolo au hotarat ca ar avea sanse mai bune la Bucuresti. Dar cazul e delicat.

Agentul va sta in spital cel putin 50 de zile si ranile sunt extrem de grave. Agresorul lui a fost arestat si, daca va fi gasit vinovat, risca ani buni de inchisoare.

Cum poti "trece" 300 de litri de alcool peste granita? Cu o ambulanta!... Nunta de sute de mii de euro in Caras-Severin: Afla cat a costat rochia miresei!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x