Antena Căutare

Imagini inedite! Petrecerile de 1 Mai s-au mutat în online. Cum s-au distrat românii, în plină pandemie de coronavirus | VIDEO

De 1 Mai, au evadat în amintiri. Ca să-și potolească dorul de mare și de întâlnirile cu prietenii, tinerii s-au întrecut în fotografii cu petrecerile din anii trecuți, pe care, evident, le-au incărcat pe rețelele de socializare.

Au reușit să creeze astfel un adevărat festival al distracţiilor care-au fost cândva. Internetul și amintirile create cu ani în urmă au reușit să-i readucă pe oameni împreună.

Cum dorul de mare e de nestăpânit mai ales acum, de 1 Mai, nostalgicii au încărcat pe rețelele de socializare pozele şi filmuleţele de anul trecut.

Citește și: Reacția emoționantă a fetiței care și-a văzut tatăl, vindecat de coronavirus, după șase săptămâni: „Tati, mi-a fost dor de tine!” - VIDEO

Plajele de pe litoral au fost goale de 1 Mai

Plajele aglomerate, răsăritul şi băile în mare au rămas amintiri la un an-lumină depărtare. Astăzi, pe litoral a bătut briza mării, iar singurele care s-au bucurat de vremea minuată au fost păsările cerului.

Este primul 1 Mai în care locurile de picnic nu au fost inundate de fumul grătarelor. Iar în locul râsetelor de copii la iarbă verde, astăzi a răsunat doar trilul păsărilor.

Citește și: Imagini uluitoare, pe Autostrada Soarelui! Ce le spun polițiștilor șoferii care vor să iasă din București, pe drumul către litoral, de 1 mai!

Pandemia ne-a ţinut în case. Dar românii au marcat Ziua Muncii cum se cuvine: şi-au făcut din timp provizii de mititei sau ceafă. Iar carnea a sfârâit în curţile oamenilor şi chiar în balcoanele apartamentelor

Școlile ar putea rămâne închise şi în septembrie. Ministrul Educației vrea ca toți elevii să poată urma cursurile online... Mai multe românce povestesc iadul prin care au trecut, ca îngrijitoare de bătrâni, peste hotare: "Voiam să mă omor,...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x