Căutare Live

Reacția emoționantă a fetiței care și-a văzut tatăl, vindecat de coronavirus, după șase săptămâni: „Tati, mi-a fost dor de tine!” - VIDEO

Reacția unei fetițe de doi ani care își vede tatăl acasă după mai multe săptămâni a înduioșat milioane de oameni.

Tatăl a fost diagnosticat cu coronavirus, iar șase săptămâni și le-a petrecut în spital, timp în care nu a văzut decât medici în echipamente de protecție și a fost testat numai puțin de 14 ori.

A reușit să se vindece, iar când s-a întors acasă, reacția fetiței sale, l-a făcut să plângă ca... un copil!

„Puiule, te bucuri că a venit tati acasă? Mi-a fost dor de tine. Azi de 1 Mai, sărbătoresc acasă cu familia și încerc să recuperez tot acest timp pe care l-am pierdut. Petrecem frumos în izolare, în familie!”, a spus bărbatul, cu fetița lângă el.

Sursa: Antena 3

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri