Antena Căutare

Cum se distrează Nicușor Dan pe litoral. Imaginile cu primarul Capitalei în prosop au devenit virale | FOTO

Nicușor Dan este din nou în centrul atenției, după ce a fost surprins la piscină doar în prosop. Reacțiile pe seama Primarului General al Capitalei au curs pe internet după ce au apărut imaginile.

imagini cu nicusor dan Galerie
Nicușor Dan este din nou în centrul atenției, după ce a fost surprins la picină doar în prosop. | Profimedia & Hepta

La începutul lunii august, Nicușor Dan și-a luat câteva zile de concediu și a plecat alături de familie pe litoralul românesc. Joi, pe 3 august, actualul Primar General al Bucureștiului a fost surprins într-un parc acvatic cunoscut din stațiunea Mamaia, distrându-se împreună cu soția și copilul lor.

Nicușor Dan, în concediu pe litoralul românesc. Cum a fost surprins doar într-un prosop

Nicușor Dan a ales să își petreacă zilele de concediu pe litoralul românesc, într-o stațiune preferată de turiști. El s-a distrat altături de familia sa și într-un parc acvatic, unde a și fost surprins într-o ipostază inedită pentru funcția pe care o ocupă.

Primarul Capitalei a fost surprins de publicația locală Ziua de Constanța la parcul acvatic Aqua Magic din stațiunea Mamaia, doar în prosop, iar imaginile s-au viralizat rapid.

Consilierul PSD Marius Pavel a distribuit fotografiile cu Nicușor Dan în prosop și pe contul lui de Facebook, unde a supus „dezbaterii” ipostaza în care a fost văzut acesta.

De asemenea, postarea a fost însoțită de un mesaj ironic prin care îl critică pe Primarul General pentru cum s-a afișat, făcând referire la mai multe dintre plângerile cetățenilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Nicușor Dan, amendat pentru că nu a plătit parcarea în curtea instituției pe care o conduce. Prima reacție a edilului Capitalei

În timp ce unii i-au luat apărarea și au considerat perfect normal ca acesta să apară în prosop la piscină, alții au scos în evidență greșelile făcute de el în acest mandat. De asemenea, și glumele pe tema apariției lui în prosop au împânzit internetul, unii chiar asemănându-l cu Ciprian Marica, ce a fost surprins într-o ipostază asemănătoare, însă în alte condiții.

„Nu prea vezi primari generali cu prosopul pe ei în locuri publice, cred ca este o premiera. Primar al unei capitale în astfel de ipostaze ? Sigur nu a făcut vreun curs de eticheta și bune maniere. Oricum dacă tot nu a rezolvat cu apa calda, bine ca s-a dus sa se relaxeze puțin”, a scris un internaut la postarea politicanului de pe Faceebok.

Pe de altă parte, au fost și comentarii prin care mai în glumă mai în serios, ultilizatorii întrebau dacă a fost apa caldă, făcând referire la problema rețelei de termoficare din București.

„O idee bună ! Merg și eu, nu am apă caldă de 2 săptămâni”, a mai scris altcineva pe rețelele de socializare.

Nicișor Dan a mai fost recent în centrul atenției după „scamdalul palmierilor” din din sectorul 3 al Bucureștiului. El și primarul Robert Negoiță s-au război pe aceștia pânâ când la scurt timp după ce au fost plantați, au fost și scoși.

Cel care i-a plantat a fost Primarul Sectorului 3, însă cetățenii nu s-au putut bucura prea mult de această nouă investiție pentru că a intervenit Nicușor Dan care a decis să scoată palmierii pentru că spațiul din centrul Capitalei este în proprietatea Primăriei Generale și Robert Negoiță nu ar fi avut voie să intervină acolo.

Robert Negoiță, pe de altă parte, spunea că nici nu ar fi avut nevoie de aprobare pentru a planta acolo.

Citește și: Asociațiile trag un semnal de alarmă. Care sunt efectele îngrijorătoare ale toaletării agresive a copacilor din centrul Capitalei

Mai mult decât atât, Nicușor Dan s-a scandalizat când a văzut palmierii pentru că, spune el, nu este pentru prima dată când primarul sectorului 3 ia decizii de unul singur fără să aștepte aprobarea primăriei generale.

Primăria Sectorului 3 a fost amendată de primăria generală cu suma de 10.000 de lei după ce Robert Negoiță a plantat ilegal palmieri în centrul Capitalei.

O jurnalistă a fost dată afară din avion “de mână” cu o altă pasageră. Incidentul care a provocat indignare la bordul ae... Rezultate Loto 10 august 2023. Numerele câștigătoare de joi la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x