Antena Căutare

Cum te poate infecta cineva cu noul coronavirus, în metrou sau autobuz! Te poate acoperi din cap până-n picioare cu COVID-19! VIDEO

Purtătorii de coronavirus pot infecta foarte ușor o alți oameni, în spații închise mici, precum un tren de metrou, un autobuz sau un birou. O companie de software a publicat o simulare video a unei astfel de situații.

Cum te poate infecta cineva cu noul coronavirus, în metrou sau autobuz! Te poate acoperi din cap până-n picioare cu COVID-19! VIDEO
Cum te poate infecta cineva cu noul coronavirus, în metrou sau autobuz! Te poate acoperi din cap până-n picioare cu COVID-19 | Capturi video

În simularea făcută de compania MSC se vede cum un purtător de coronavirus acoperă din cap până în picioare o altă persoană, cu COVID-19, în timp ce îi vorbește, fără mască de protecție.

Picături de la purtători de COVID-19 pot rămâne pe scaune, mânere și butoane din mijloacele de transport în comun, birouri sau alte spații închise.

Potrivit specialiștilor de la Universitatea Open, în bucătăriile de la birouri, de exemplu, angajații se pot contamina ușor cu noul coronavirus. Este suficient să spele vase în urma unui purtător de COVID-19.

Se schimbă tot! Cât mai durează, de fapt, pandemia de coronavirus, și când va lovi valul 2 de COVID-19! Avertisment de la OMS! „Trebuie să fim conștienți”

Un studiu recent făcut de cercetători canadieni a arătat că purtarea unei măști de protecție simple poate bloca 99% dintre particulele de coronavirus, motiv pentru care este extrem de necesară respectarea măsurii, în spațiile închise.

Noi simptome ale coronavirusului, descoperite! Medici din linia I, semnal de alarmă! „Au apărut, la unii pacienți, înainte de semnele de COVID-19 cunoscute”

În plus, Organizația Mondială a Sănătății sfătuiește oamenii ca atunci când nu pot respecta distanțarea socială să evite să petreacă mai mult de 15 minute într-un spațiu închis.

ÎPS Teodosie a împărtășit credincioși cu aceeași linguriță. Medic, reacție virulentă: ”Vorbim de o bombă cu ceas!”... Bulgaria a decis redeschiderea barurilor, localurilor, concertelor și evenimentelor începând de luni. Noul ordin exclud...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x