Antena Căutare

Cum va fi vremea până la sfârșitul lunii iulie 2023. Estimarea meteorologilor pentru luna lui cuptor

Meteorologii au emis prognoza pentru intervalul 3 iulie 2023 - 31 iulie 2023. Luna lui cuptor va debuta cu valori termice mai ridicate decât cele specifice, în majoritatea regiunilor, potivit prognozei ANM.

imagine cu termometru feita blonda mancand inghetata si ploaie de vara Galerie
Meteorologii au emis prognoza pentru intervalul 3 iulie 2023 - 31 iulie 2023. | Shutterstock

Meteorologii au făcut o estimare a vremii pentru întreaga lună iulie 2023. Din previziunile acestora reiese că vom avea parte de temperaturi ridicate, peste cele specifice lunii iulie. De asemenea, în acest interval vor exista perioade cu cantitățile de precipitații deficitare în mai multe regiuni ale țării.

Prognoza meteo pentru intervalul 03 iulie 2023 - 31 iulie 2023

Meteorologii au anunțat că luna lui cuptor își va păstra titulatura și anul acesta, cu valorile termine mai mari decât cele specifice perioadei.

Prognoză meteo săptămâna 03.07.2023 – 10.07.2023

În prima săptămână de luna iulie 2023, temperturile vor fi mai ridicate decât normalul perioadei, iar ploile vor fi mai dese, în special în regiunile vestice, sudvestice și la munte.

„Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în majoritatea regiunilor, da cu o abatere termică pozitivă ușor mai accentuată în regiunile estice și sudestice.

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice, sudvestice și la munte, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval”, potrivit meteoromania.ro.

Prognoza meteo săptămâna 10.07.2023 – 17.07.2023

În săptămâna 10 - 17 iulie 2023, meteorologii anunță valori termice mai mari decât normalul perioadei:

„Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării.

Cu excepția extremității de sud-est a țării, unde regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal, cantitățile de precipitații vor fi deficitare, mai ales în zonele montane”, au precizat specialiștii.

Citește și: Care este explicația pentru ceața densă care a cuprins litoralul românesc. Ce spun specialiștii despre „fenomenul straniu”

Prognoza meteo săptămâna 17.07.2023 – 24.07.2023

În săptămâna, 17-24 iulie 2023, ANM anunță temperaturi mai mari și ploi normale pentru această perioadă din an:

„Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile vestice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă”, se arată în estimarea meteorologilor.

Prognoza meteo săptămâna 24.07.2023 – 31.07.2023

La finalul lunii iulie 2023, meteorologii estimează că vor fi temperaturi mai ridicate față de cele specifice acestei perioade, însă ploile vor fi mai apropiate de normalul acestui interval

„Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână în regiunile sud-estice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile”, au precizat aceștia.

Citește și: Anunț ANM de ultimă oră. Revin ploile însoțite de grindină. Cum va fi vremea în următoarele zile

Care este explicația pentru ceața densă care a cuprins litoralul românesc. Ce spun specialiștii despre „fenomenul strani... Vestitele roșii din Matca s-au ieftinit. Ce preț au acum cele mai mari și gustoase roșii, care se vindeau la un preț ust...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x