Căutare Live

Cum va începe noul an universitar în România. Scenariile luate în calcul de autorități 

Deschiderea anului universitar 2020-2021 se va face respectând reguli stricte pentru prevenirea infecțiilor cu noul coronavirus, potrivit unui anunț făcut de reprezentanți ai ministerului Educației. 

Cum va începe noul an universitar în România. Scenariile luate în calcul de autorități

Bugetul.ro

Astfel, potrivit acestora, desfășurarea activităților didactice se va face ținând cont de trei scenarii, și anume:

  • prezența fizică a studenților la toate activitățile didactice;
  • prezența fizică a studenților la anumite activități didactice, stabilite conform hotărârii Senatului universitar;
  • suspendarea activităților didactice pentru realizarea cărora se impune prezența fizică a studenților în instituțiile de învățământ superior.

Iohannis, despre obligația părinților de a semna o declarație, înainte de a-și trimite copiii la școală. „Trebuie să își asume răspunderea”

Potrivit HotNews.ro, pentru a limita infecțiile cu noul coronavirus, desfășurarea activității didactice ce presupune prezența fizică a studenților în noul an universitar va fi stabilită la nivel de Senat universitar, în funcție de situația epidemiologică.

În situația limitării sau suspendării activităților didactice pentru realizarea cărora se impune prezenţa fizică a studenților, desfășurarea activităților aferente anului universitar 2020 - 2021, conform legii, a examenelor de finalizare a studiilor de licență, de masterat sau a programelor de studii postuniversitare, susținerea tezelor de doctorat, susținerea tezelor de abilitare pentru anul universitar 2020 - 2021 se pot realiza și prin intermediul tehnologiei asistate de calculator și a internetului, pentru formele de organizare a programelor de studii cu frecvență, cu frecvență redusă și la distanță.

„Este extrem de important!” Procedura de suspendare a cursurilor în școli, în cazul „extinderii epidemiologie în comunitate”, a fost adoptată

De asemenea, vor fi recunoscute activitățile didactice și de cercetare prevăzute de lege, precum și examenele de finalizare a semestrelor și a studiilor de licență și masterat, susținerea referatelor și a tezelor de doctorat, desfășurate prin intermediul tehnologiei și a internetului, în anul universitar 2020 - 2021, în cadrul formelor de învățământ cu frecvență și cu frecvență redusă și la distanță.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Un polițist a fost bătut cu pietre și amenințat cu furca după ce a fost chemat să aplaneze un scandal. De la ce a pornit...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri