Antena Căutare

Cumpănașu, anunț important! Institutul Național de Medicină Legală este urmărit PENAL!

Alexandru Cumpănașu a transmis pe pagina sa de facebook un mesaj important despre demersurile pe care le face în cazul expertizei INML, mai exact a contestat rezultatele analizei ADN care confirmă că Alexandra Măceșanu este moartă. Parchetul General a început urmărirea penală față de Institutul Național de Medicină Legală.

Alexandru Cumpănașu a transmis pe pagina sa de facebook un mesaj important despre demersurile pe care le face în cazul expertizei INML, mai exact a contestat rezultatele analizei ADN care confirmă că Alexandra Măceșanu este moartă. În urma sesizării, Parchetul General a început urmărirea penală față de Institutul Național de Medicină Legală.

"COMUNICAT IMPORTANT!
Dragi romani vă anunț înca o importantă VICTORIE în bătălia MEA cu SISTEMUL putred! Astăzi Parchetul General a decis ÎNCEPEREA URMĂRIRII PENALE ÎN REM fata de Institutul Național de Medicină Legală în cazul primei analize ADN făcuta în cazul nepoatei mele Alexandra Mihaela Macesanu!. Inceperea Urmarii Penale in rem are loc in urma plangerii penale depusa de mine la Parchetul General prin intermediul Sectiei de Urmarire Penala din cadrul Parchetului General. Pentru fundamentarea acestei plangeri penale am folosit si argumentat inclusiv din raportul Corpului de Control al Ministrului Sanatatii care a dispus un control la INML tot la solicitarea MEA!. Acuzatia adusa este de posibila falsificare a rezultatelor!
P.S.: De ce INML are protocol cu STS? De cand si pt ce? De ce nu are cu SRI, SIE, DGPI sau DGIA? De ce cu STS?"

Dosar penal în legătură cu modul în care INML a făcut expertiza ADN în cazul Alexandrei Măceşanu... Guvernul a aprobat înfiinţarea Sistemului Informatic Naţional pentru Adopţie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x