Caracal: Greu de privit! Ce au făcut colegii Alexandrei Măceșanu, când Dincă s-a apropiat de liceu!

 
+2 click pentru
galerie

În cursul zilei de luni, Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal, a arătat anchetatorilor cum a luat-o pe Alexandra Măceșanu în mașina sa și cum a omorât-o, într-o reconstituire făcută pas cu pas.

CRIMINALUL DE LA CARACAL. Fără ezitare sau vreo urmă de regret, criminalul de la Caracal a arătat oamenilor legii cum a procedat. Ceea ce i-a șocat pe toți a fost atitudinea oarecum sfidătoare a lui Gheorghe Dincă. Criminalul de la Caracal nu a scăpat de huiduielile oamenilor care i-au aruncat cuvinte grele, indignați de crimele comise de acesta.

CRIMINALUL DE LA CARACAL. Este înfiorător, dar mai grav este altceva. Şi anume că, din nefericire, această reconstituire este un teatru ieftin care nu va aduce prea multe lămuriri și prea multe adevăruri.

La fiecare oprire pe traseu, poliţiştii au făcut scut în jurul lui Gheorghe Dincă. De pe margine, martorii i-au analizat gesturile şi privirea. Cinismul lui le-a dat fiori.

CRIMINALUL DE LA CARACAL. A fost prima zi în care Gheorghe Dincă a fost scos printre oameni. La ferestrele Liceului "Mihai Viteazul" din Caracal, colegii Alexandrei l-au privit pe suspectul care le-a povestit anchetatorilor cum a răpit-o pe adolescentă.

„Elevii au fost nu neapărat speriați, cât șocati că l-au văzut cu ochii lor pe acel om!”, a declarat unul dintre elevii liceului unde învăța Alexandra Măceșanu.

„Îţi era greu să te uiți la el! Cred că toți l-au privit cu ură, cu dispreț”, a declarat un alt elev.

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI