Antena Căutare

Curse anulate / Vezi situatia zborurilor de pe Otopeni si Baneasa

Aeroportul Otopeni a anulat 61 de curse, marti, pana la ora 10.00, iar Aeroportul Baneasa ale 13, pana la ora 11.00, a declarat purtatorul de cuvant al Aeroportului "Henri Coanda", Valentin Iordache.

VEZI AICI SITUATIA ZBORURILOR IN TIMP REAL

Iordache a precizat ca pe Aeroportul Otopeni erau programate, marti, 226 de curse tur - retur, iar pe Aeroportul Baneasa 74.

Secretarul de stat in Ministerul Transporturilor, Marin Anton, a anuntat, luni seara, ca spatiul aerian romanesc s-a redeschis in totalitate, fiind operationale si aeroporturile din Targu Mures, Bacau, Iasi, Suceava, Constanta si Tulcea.

Luni, la ora 15.00, au fost redeschise opt aeroporturi, respectiv cele din Otopeni, Baneasa, Craiova, Cluj-Napoca, Sibiu, Oradea, Satu Mare si Baia Mare. Ramasesera inchise aeroporturile din Targu Mures, Bacau, Iasi, Suceava, Constanta si Tulcea.

Luni dimineata, la ora 9.00, au redevenit operationale aeroporturile din Timisoara si Arad.

Doua aeronave Blue Air si Carpatair au efectuat, luni, doua curse test, prima pe ruta pe ruta Bucuresti-Bacau-Suceava-Cluj-Napoca si retur, iar cea de-a doua pe ruta Bucuresti-Timisoara si retur, pentru a verifica gradul de poluare a atmosferei si eventualele efecte asupra aeronavelor.

Atentie, trafic restrictionat in Bucuresti!... Haz de necaz: Pleaca noru, vine noru, noi ramanem tot cu chioru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x