Antena Căutare

Cutremur de 5,5 grade in Vrancea: Seismul s-a simtit in Bucuresti

Romania s-a cutremurat, azi-noapte. Un cutremur de 5,5 grade a avut loc in Vrancea. Din primele informatii, pagube materiale nu s-au inregistrat, dar multi oameni s-au speriat. A fost cel mai puternic seism din ultimii patru ani, iar specialistii spun ca e posibil sa urmeze replici. Mai slabe ca intensitate, din fericire.

Specialistii de la institutul National de Fizica a Pamantului nu au fost luati prin suprindere de acest eveniment.

"Era, totusi, de asteptat sa vina. Noi stim ca astfel de cutremure, chiar daca sunt mai mari, apar la cativa ani in Vrancea", a declarat Mircea Radulian, directorul stiintific al Institutului de Fizica a Pamantului.

In ultimele doua saptamani, cand pamantul s-a miscat de peste 100 de ori sub Izvoarele, in Vrancea a fost liniste. Pana in aceasta noapte.

Un cutremur de 5,5 pe scara Richter, care s-a simtit si in Capitala, unde se afla aproape 200 de de cladiri cu bulina rosie. Acum, toti se gandesc cu teama la un nou cutremur. E posibil sa vina, dar va fi mai mic, ne linistesc specialistii.

Update! Alerta in Capitala! Un obiect neidentificat a fost gasit sub o masina... S-a inventat aplicatia care anunta cutremurul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x