Antena Căutare

Cutremur in politia Capitalei: 20 de probleme grave in urma unui raport de control al MAI

Un raport de control realizat de Ministerul Administratiei si Internelor, care a inceput anul trecut si s-a finalizat in aceste zile, scoate la iveala 20 de probleme grave in cadrul politiei Capitalei.

Conform rezultatelor raportului, anul trecut au fost mai multe probleme cu unele arestari, detinutii intrand in refuz de hrana. De asemenea, au fost facute mai multe schimbari in cadrul sefilor de birou fara acordul superiorilor.

Surse mai spun faptul ca e posibil ca Vasile Viorel, cel care detinea intermatul la Politia Capitalei sa fie cercetat. De asemenea, sunt vizati alti 10 sefi de post, acuzati de disfunctii manageriale.

Printre interimarii din teritoriu care ar trebuie schimbati se numara sefii politiei din Calarasi, Giurgiu, Neamt sau Maramures. Desi acestia au fost imputerniciti in mod legal, sefii din MAI trebuie sa scoata la concurs aceste functii.

Foto: Intact Images

Seful Politiei Teius, retinut pentru favorizarea infractorului... Ministrul de Interne: Lucian Guran se va intoarce la Politia Capitalei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x