Antena Căutare

Ministrul de Interne: Lucian Guran se va intoarce la Politia Capitalei

Ministerul de Interne, Gabriel Berca, a tinut sa faca mai multe precizari marti, dupa schimbarea sefului Politiei Capitalei, chestorul Viorel Vasile, despre organizarea Institutiei de Interne din Bucuresti.

"Lucian Guran se va intoarce la Politia Capitalei, pentru ca dansul a fost detasat la minister. [...] Avem foarte multi interimari si avem nevoie de mai multa stabilitate. Vom organiza concursuri in toate judetele unde avem sefi de ministere interimari", a spus Berca.

Nicolae Marinescu, Gheorghe Dumitru si Lucian Guran au fost rand pe rand numiti ca interimari la sefia Politiei din Capitala, in cursul zilei de miercuri.

Lucian Guran a fost seful Politiei Capitalei pana in martie 2011, cand la conducere a venit chestorul Vasile Viorel pe baza a doua imputerniciri pentru cate sase luni. Cei de la Interne nu au oferit deocamdata mai multe informatii despre motivele schimbarii.

Seful Politiei Romane a dispus in urma cu cateva luni un control in cadrul institutiei din Capitala, in cadrul caruia s-au gasit mai multe deficiente pe linia de management.

Lucian Guran a fost subsecretar de stat in MAI in ultimul an.


Foto: Intact Images

Cutremur in politia Capitalei: 20 de probleme grave in urma unui raport de control al MAI... Perchezitii in Capitala: Vizata, o grupare specializata in infractiuni cu violenta si o alta in spalare de bani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x