Antena Căutare

Cutremur în România, în această noapte! Resimțit in marile orașe

Cutremur major în România, în urmă cu puțin timp. Seismul are o magnitudine semnificativă, fiind cel mai însemnat cutremur din anul acesta. Ce magnitudine a avut cutremurul și unde a fost înregsitrat, conform INFP.

Cutremur major în România, în urmă cu puțin timp. Seismul are o magnitudine semnificativă, fiind unul dintre cele mai însemnate cutremure din anul acesta. Ce magnitudine a avut cutremurul și unde a fost înregsitrat, conform INFP.

Cutremur în România, 5 februarie. Institutul Național pentru Fizica Pământuluia semnalat un nou cutremur în dimineața zilei de 5 februarie. Seismul a fost localizat în județul Buzău, și a avut următoarele coordonate: 45.6111; lon 26.4669 . Magnitudine cutremurului de marti a fost de 3.9(ml), la o adancime: 113km.

Vine sau nu Marele Cutremur în România? Profeția despre țara noastră ar putea fi răspunsul mult așteptat!

Cutremur în România, marti, 5 februarie. Aproximativ 30 de cutremure au avut loc anul aceasta în România, anunță specialiștii în seismologie. Cele mai mari cutremure de anul aceasta au avut o magnitudine maximă de 4.4 pe scara Richter.

Inuman: Mama care și-a părăsit cei 4 copii a fost găsită și a transmis un mesaj șocant: ,,Sã și-i creascã, el i-a fãcut”... Accident grav, în urmă cu puțin timp! Un microbuz cu 16 persoane s-a izbit violent de un parapet! ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x