Antena Căutare

Cutremur în România, în urmă cu puțin timp. Ce magnitudine a avut

Cutremur în România, în urmă cu puțin timp. Ce magnitudine a avut

Cutremur în România, în urmă cu puțin timp. Ce magnitudine a avut
cutremur

Cutremur în România, în urmă cu puțin timp. Ce magnitudine a avut seismul, anunță INFP.

Cutremur în România, localizat în județul Vrancea, în această dimineață. Coorodnatele seismului sunt latitudine 45.8346, longitudine 26.6855. Magnitudinea cutremurului este de 2.9 pe scara Richter, la o adâncime de 77km.

Cutremur în România, în urmă cu puțin timp. Ce magnitudine a avut seismul.

Peste 20 de cutremure au avut loc în România, în luna februarie. Cel mai mare dintre ele a avut magnitudinea de 3, 7 pe scara Richter.

Cutremur în România. Două cutremure au avut loc duminică.

Două cutremure s-au produs în cursul zilei de duminică, 17 februarie, informează Institutul Național de Fizică a Pământului (INFP). Cele două seisme s-au produs la adâncimi mari, în două zone diferite ale României.

Potrivit INFP, primul seism a avut loc la ora 8:19 în zona Buzău și a avut magnitudinea de 2.4 grade pe scara Richter, urmat de un al doilea, cu aproximativ aceeași magnitudine, în județul Covasna, produs trei ore mai târziu.

În luna februarie 2019, în România s-au produs 15 cutremure, cu magnitudini cuprinse între 2,2 şi 3,9 pe scara Richter.

Anul trecut, cel mai puternic seism a avut loc în data de 28 octombrie, în judeţul Buzău, şi a avut o magnitudine de 5,8 pe Richter, mişcarea tectonică fiind resimţită şi la Bucureşti.

În 2017, cel mai mare cutremur de pe teritoriul ţării a fost înregistrat pe 8 februarie, în judeţul Buzău, şi a avut o magnitudine de 5 pe Richter, în timp ce în 2016 au avut loc două cutremure de peste 5 grade, unul în septembrie, iar celălalt în decembrie.

„Profesoara nebună”, care terorizează orașul Târgoviște: „A încercat să omoare un copil în cărucior sub ochii mei!!!”... Destin frânt! Un cântăreț îndrăgit în România a murit după ce mașina în care se afla a fost lovită de un șofer beat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x