Antena Căutare

„Profesoara nebună”, care terorizează orașul Târgoviște: „A încercat să omoare un copil în cărucior sub ochii mei!!!”

O femeie minionă și despre care angajații supermarketurilor din municipiul reședință de județ știu că au o atitudine agresivă la adresa celorlalți clienți este lăsată în magazine fără ca angajații firmelor de pază să intervină

O femeie minionă și despre care angajații supermarketurilor din municipiul reședință de județ știu că au o atitudine agresivă la adresa celorlalți clienți este lăsată în magazine fără ca angajații firmelor de pază să intervină.

Ultima ispravă a femeii s-a petrecut zilele trecute, când, potrivit martorilor, a fost la un pas să omoare un copil.

Cel mai recent caz s-a consumat, joi, în jurul orei 21.00. O tânără aflată în dreptul unui raion povestește cum, din senin, o femeie blondă, bine îmbrăcată, a început să o lovească puternic, fără niciun motiv și să o înjure. Cum a terminat cu ea, mai mulți clienți au avut parte de același tratament, fără ca nici măcar un singur anagajt al respectivului supermarket să intervină sau să sune la Ambuțanță sau la Poliție. Mai mult, la casă, atunci când vânzătoarele au aflat ce s-a întâmplat, au început să râdă spunând: “aaa, este profesoara nebună”, din reacția lor înțelegând că avem de-a face un om de-al casei, titrează site-ul reporterpenet.ro.

IMOBILIZATĂ DE UN CAMPION MONDIAL DE KARATE

Episodul de săptămâna trecută s-a încheiat fără urmări grave datorită intervenției lui Vasile Lupașc, campion mondial de karate, care, absolut întâmplător se afla în supermarket în momentul atacului: „Nu este deloc de gluma! Dupa cateva minute a incercat sa omoare un copil in carucior. DA! SA IL OMOARE! Avea o forta specifica omului nebun.Nu mi-a fost usor sa o imobilizez si sa o indepartez de copil. Mama bebelusului era absolut socata! Din fericire echipajul de politie sosit s-a comportat exemplar. Sper sa fie luata de pe strazi!”, a scris Lupașc pe contul său de Facebook.

„Profesoara nebună”, care terorizează orașul Târgoviște: „A încercat să omoare un copil în cărucior sub ochii mei!!!”

Cazul este de notorietate în Târgoviște, mai multe persoane dezvăluind că au trăit experiențe traumatizante cu acelaș personaj odios:

„În Târgovişte circulă în libertate o nebună. Eram la cumpărături în Kaufland, mai exact la casă, în spatele unei doamne blonde, bine îmbrăcată, îngrijită, calmă, care nu mi-a dat niciun semn că ar fi sărită de pe fix. Dintr-o dată mi-a atacat fetiţă de 1 an şi 2 luni, pe care o ţineam în braţe, vorbea foarte vulgar, iar tot personalul magazinului, de faţă fiind, m-a liniştit spunându-mi că e nebună şi că atacă zilnic oamenii din magazin. Recunosc că m-am şocat, neavând altă reacţie decât să-mi feresc copilul din calea nebunei, dar am să depun plângere în magazin, pentru că ar fi trebuit să cheme paza vânzătoarele. Mă întreb dacă aveam eu o reacţie nepotrivită faţă de ele, clar ar fi luat măsuri”, a scris o mămică pe Facebook.

Doliu în România! Actriţă îndrăgită a Teatrului Naţional din Bucureşti a murit la vârsta de 63 de ani... Cutremur în România, în urmă cu puțin timp. Ce magnitudine a avut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x