Cutremur în România, în urmă cu puțin timp. Seism de intensitate mare în zona Vrancea

A fost cutremur în România, în dimineața zilei de duminică, 21 octombrie. Seismul a avut loc în judetul Vrancea și a măsurat  2,6 grade pe scara Richter, fiind înregistrat la o adâncime de 122 de kilometri.

A fost cutremur în România, în dimineața zilei de duminică, 21 octombrie. Seismul a avut loc în judetul Vrancea și a măsurat 2,6 grade pe scara Richter, fiind înregistrat la o adâncime de 122 de kilometri. Seismul a avut loc la ora 10:03.

În ultimele trei zile au avut loc șase cutremure, cel mai mare ca intensitate, de 3,5 grade pe scara Richer, fiind înregistrat joi, 18 octombrie.

Cel mai puternic cutremur din acest an a avut loc în 25 aprilie. Cutremurul a avut magnitudinea 4,6 şi s-a înregistrat în apropierea următoarelor oraşe: Covasna (12 kilometri), Întorsura Buzăului (25 de kilometri), Târgu Secuiesc (27 de kilometri), Nehoiu (35 de kilometri) şi Sfîntu Gheorghe (52 de kilometri).

Parteneri
Horoscopul lunii octombrie 2021. Berbecii trebuie să spună ceea ce simt. Descoperă ce-ți rezervă astrele
Horoscopul lunii octombrie 2021 spune că în ciuda haosului, incertitudinii și a energiei lipsă, există luminița de la capătul tunelului. Chiar dacă zilele se scurtează, dacă ești dispusă să faci o schimbare în viața ta, atunci acum este momentul potrivit.
Catine.ro
Ultimele știri