Cutremur în România, marți dimineață! Este al șaselea în ultimele patru zile 

România s-a cutremurat din nou marți dimineață, când un seism a avut loc în zona seismică Vrancea, anunță Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Cutremur în România, marți dimineață! Este al șaselea în ultimele patru zile

Conform sursei citate, seismul a avut loc marți, 28 aprilie, la ora 05:58, în zona seismică Vrancea. Potrivit sursei citate, seismul a avut magnitudinea de 3,2 pe scara Richter și s-a produs la adâncimea de 115 kilometri.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 65km E de Brașov, 75km NE de Ploiești, 117km S de Bacău, 125km V de Brăila, 127km V de Galați, 128km N de București, 146km NE de Pitești, 179km E de Sibiu, 193km N de Ruse, 199km SV de Iași.

Avertismentul celui mai cunoscut seismolog român! Georghe Mărmureanu: "Va avea loc un mare cutemur, dar va fi mai târziu"

De la începutul lunii aprilie și până în prezent, peste 22 de cutremure cu magnitudini între 2 şi 3,7 s-au înregistrat în România.

Cutremur de magnitudine însemnată, la sfârșitul săptămânii trecute

Un cutremur cu magnitudinea de 5 grade pe scara Richter s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă, în zona seismică Vrancea. Epicentrul a fost localizat în județul Galați, la adâncimea de 15 kilometri.

Avertismentul celui mai cunoscut seismolog român! "În 2040 va avea loc un mare cutemur"

Potrivit Antena 3, cutremurul a fost resimțit intens în Constanța, acolo unde oamenii au fost treziți din somn. Mișcarea telurică s-a resimțit și la București.

Cel mai semnificativ cutremur din 2020, în ianuarie

Cel mai semnificativ seism din acest an s-a produs pe 31 ianuarie, tot în judeţul Vrancea, respectiv la o adâncime de 121 de kilometri, şi a avut o magnitudine de 5,2. Cutremurul a fost resimţit şi la Bucureşti.

Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri