Antena Căutare

Avertismentul celui mai cunoscut seismolog român! Gheorghe Mărmureanu: "Va avea loc un mare cutemur, dar va fi mai târziu"

Cunoscutul seismolog Gheorghe Mărmureanu analizează, în exclusivitate, cutremurul care a avut loc în noaptea de 24 spre 25 aprilie în România. Mărmureanu ne explică ce urmează, dar vine şi cum un avertisment: când va avea loc marele cutremur şi cât de grav vom fi afectaţi?

Avertismentul celui mai cunoscut seismolog român! Gheorghe Mărmureanu: "Va avea loc un mare cutemur, dar va fi mai târziu" Galerie
Gheorghe Mărmureanu, despre un posibil mare cutremur în România | Libertatea

Un seism de 5 grade pe Richter a avut loc azi noapte, în judeţul Galaţi, la ora 1 şi 4 minute, la o adâncime de 23 de kilometri. Cutremurul s-a simțit în România, dar și în Bulgaria și Ucraina.

Citește și: Imagini din timpul cutremurului de magnitudine 5 pe Richter, de azi-noapte, din România - VIDEO

"Nu avem motive să ne temem de cutremur, au mai fost în trecut cu epicentrul în Galați. Marele cutremur va fi mai târziu, în 2024 va avea loc un puternic seism, cel mai probabil", susține Mărmureanu, la Antena Stars.

"Cutremurele mari în România au avut loc la circa 100, 101 sau la 199 de ani", mai spune seismologul.

Raed Arafat, întrebat când vor putea merge românii în restaurante și baruri. Răspuns tranșant: "Riscăm să ne întoar... Bătrână din Mehedinți, moartă de Covid-19, aruncată în groapă cu buldoexcavatorul. Capacul sicriului s-a rupt! Imagini c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x