Antena Căutare

Al treilea cutremur din România, în ziua de duminică! Ce anunță specialiștii

Un alt cutremur s-a produs duminică seara, la ora 10:09, în județul Bihor, potrivit informaţiilor publicate de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Al treilea cutremur din România, în ziua de duminică! Ce anunță specialiștii Galerie
A fost din nou cutremur în România

Un al treilea cutremur a avut loc duminică seară în județul Bihor. Seismul a avut magnitudinea de 3 pe scara Richter și a avut loc la o adâncime de doar doi kilometri.

Epicentrul a fost localizat la 4 kilometri vest de localitatea Șoimi din județul Bihor, la adâncimea de 2 kilometri. Conform INFP, cutremurul s-a produs la ora 18.09, duminică seara.

citește și: Previziune cruntă pentru 2020! Un cutremur puternic ar lovi România. S-a prezis data exactă!

Tot în această zi, la ora 14:49:04 (ora locală a României) s-a produs în Moldova, Vaslui, un cutremur slab cu magnitudinea 2,2 pe scara Richter, la adâncimea de 5km.

Al treilea cutremur din România, în ziua de duminică! Ce anunță specialiștii

A fost din nou cutremur în România

A fost din nou cutremur în România

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 43km S de Iasi, 46km NE de Bacau, 111km V de Chisinau, 156km N de Galati, 168km V de Tiraspol, 174km N de Braila, 189km NE de Brasov, 200km SE de Chernivtsi, 232km NE de Ploiesti, 255km V de Odessa.

citește și: Când vine marele cutremur în România! Raed Arafat, anunț de ultimă oră: „Este posibil să solicităm și ajutor internațional”

Primul cutremur de azi s-a produs duminică dimineaţa, la ora 00:52, în zona seismică Vrancea, judeţul Vrancea, potrivit informaţiilor publicate de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Cel mai mare cutremur produs în acest an în România a fost pe data de 31 ianuarie, în judeţul Vrancea, magnitudinea fiind de 5,2 grade pe scara Richter. Seismul a fost resimţit şi la Bucureşti.

Poliţistă filmată când loveşte cu piciorul în cap un şofer, pe Autostrada Soarelui! Imagini cu puternic impact emoțional... Ambulanța, chemată de urgență pentru Sorina Pintea, aflată în arest! Ce a pățit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x