Al treilea cutremur din România, în ziua de duminică! Ce anunță specialiștii

Un alt cutremur s-a produs duminică seara, la ora 10:09, în județul Bihor, potrivit informaţiilor publicate de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

A fost din nou cutremur în România

Un al treilea cutremur a avut loc duminică seară în județul Bihor. Seismul a avut magnitudinea de 3 pe scara Richter și a avut loc la o adâncime de doar doi kilometri.

Epicentrul a fost localizat la 4 kilometri vest de localitatea Șoimi din județul Bihor, la adâncimea de 2 kilometri. Conform INFP, cutremurul s-a produs la ora 18.09, duminică seara.

citește și: Previziune cruntă pentru 2020! Un cutremur puternic ar lovi România. S-a prezis data exactă!

Tot în această zi, la ora 14:49:04 (ora locală a României) s-a produs în Moldova, Vaslui, un cutremur slab cu magnitudinea 2,2 pe scara Richter, la adâncimea de 5km.

Al treilea cutremur din România, în ziua de duminică! Ce anunță specialiștii

A fost din nou cutremur în România

A fost din nou cutremur în România

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 43km S de Iasi, 46km NE de Bacau, 111km V de Chisinau, 156km N de Galati, 168km V de Tiraspol, 174km N de Braila, 189km NE de Brasov, 200km SE de Chernivtsi, 232km NE de Ploiesti, 255km V de Odessa.

citește și: Când vine marele cutremur în România! Raed Arafat, anunț de ultimă oră: „Este posibil să solicităm și ajutor internațional”

Primul cutremur de azi s-a produs duminică dimineaţa, la ora 00:52, în zona seismică Vrancea, judeţul Vrancea, potrivit informaţiilor publicate de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Cel mai mare cutremur produs în acest an în România a fost pe data de 31 ianuarie, în judeţul Vrancea, magnitudinea fiind de 5,2 grade pe scara Richter. Seismul a fost resimţit şi la Bucureşti.

Ultimele știri