Antena Căutare

Cutremur major în România, în această dimineață! Ce magnitudine a avut

Cutremur major în România, în această dimineață! Ce magnitudine a avut!

Cutremur major în România, în această dimineață! Ce magnitudine a avut
cutremur in romania 6 februarie

Cutremur major în România, în această dimineață! Ce magnitudine a avut!

Şase cutremure s-au produs, miercuri dimineaţă, în Marea Neagră, în aproximativ o oră, iatr cel mai mare a avut o magnitudine însemnată: 3,7 pe scara Richter.

Cutremur major în România 6 februarie. Institutului Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP) anunţă că, miercuri dimineaţă, s-au înregistrat şase cutremure în Marea Neagră, între orele 5.42 şi 6.41, toate la adâncimea de cinci kilometri.

Cutremur major în România 6 februarie. Primul s-a produs la ora 05:42:32 şi a avut magnitudinea 3.1 pe scara Richter. Al doilea a avut magnitudinea de 3,7 şi s-a produs la ora 05:51:02, tot la adâncimea de cinci kilometri.

Cutremur major în România, 6 februarie. Al treilea, cu magnitudinea de 3,2, s-a produs la ora 05:57:25, al patrulea s-a înregistrat două minute mai târziu, la ora 05:59:03 şi a avut magnitudinea de 2.9.

Cutremur major în România, 6 februarie. Al cincilea a fost de 3,2, iar ultimul, înregistrat la ora 06:41:43, a avut 3.1 pe scara Richter.

Ministrul Educației vrea încă o modificare majoră! Ce ar vrea să schimbe în privința profesorilor din România... Ce a declarat Matteo Politi, bărbatul care s-a dat drept medic: „V-am spus deja că nu sunt un fals medic şi că nu îmi pl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x