Antena Căutare

Cutremur neobișnuit duminică! Ce anunță specialiștii despre ultimul seism

Cutremur neobișnuit în România! Un seism s-a produs duminică, potrivit datelor transmise de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Cutremur neobișnuit în România! Un seism s-a produs duminică, potrivit datelor transmise de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Seismul a fost înregistrat la o adâncime de 30 de kilometri.

Potrivit INCDFP, duminică la ora 05:38:50 (ora Romaniei), s-a produs în Marea Neagră un cutremur cu magnitudinea 3,1 pe scara Richter.

Cutremur neobișnuit duminică! Ce anunță specialiștii despre ultimul seism

Acesta este al 14-lea seism înregistrat în Marea Neagră în 2019, zece dintr cutremur având loc în 6 februarie. Cel mai mare seism din Marea Neagră s-a înregistrat în 8 mai şi a avut magnitude de 3,1 pe scara Richter, arată news.ro.

Cel mai mare cutremur înregistrat în acest an în România s-a produs în 9 ianuarie şi a avut 4,4 grade. seismul a fost înregistrat în judeţul Buzău.

Copil din Brașov, târât cu mașina de mama care l-a abandonat pentru a-i da o lecție! „Mami meu, nu mă lăsa”... Votul a început! Românii trebuie să răspundă la trei întrebări! Care sunt acestea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x