Antena Căutare

Ultimă oră! CUTREMURE ÎN LANȚ în România! Patru seisme au avut loc unul după altul

Patru cutremure au avut loc, duminică, în județul Ialomița, în decurs de aproximativ o oră, a anunțat Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Patru cutremure au avut loc, duminică, în județul Ialomița, în decurs de aproximativ o oră, a anunțat Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Primul cutremur s-a produs la ora 14.15, la o adâncime de 9 kilometri. Acesta a avut o magnitudine de 2,1 grade pe scara Richter.

Cel de-al doilea cutremur a fost înregistrat cu doar câteva minute mai târziu, la ora 14.22, la o adâncime de 13 kilometri. Seismul a avut o magnitudine de 2,2 grade pe scara Richet.

A urmat un al treilea cutremur, la ora 14.36, la o adâncime de 9 kilometri, cu o magnitudine de 2,9 grade pe scara Richter.

După aceste trei cutremure a avut loc și un al patrulea seism, la ora 15.30. Acesta s-a produs la o adâncime de 12 kilometri și a avut o magnitudine de 2 grade pe scara Richter, potrivit Institutului.

Tot duminică a mai avut loc îun cutremur, n județul Covasna. Acesta s-a produs la o adâncime de 99 de kilometri, la ora 05.50.

Cel mai puternic cutremur din acest an a avut loc în 25 aprilie. Cutremurul a avut magnitudinea 4,6 şi s-a înregistrat în apropierea următoarelor oraşe: Covasna (12 kilometri), Întorsura Buzăului (25 de kilometri), Târgu Secuiesc (27 de kilometri), Nehoiu (35 de kilometri) şi Sfîntu Gheorghe (52 de kilometri).

Ultimă oră! Un CUTREMUR a avut loc în Ialomița! A fost MARE!... Referendum familie. SCANDAL la o secție de vot! Doi polițiști sunt cercetați...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x