Antena Căutare

Daca vrei o trezire inteligenta, foloseste aplicatia care stie sa faca asta

Reveil intelligent (trezirea inteligenta) este o aplicatie contra cost, cu cel mai mare numar de descarcari pentru tablete si smartphone, care ne trezeste la fix, pentru ca respecta ciclurile somnului

Aplicatia este disponibila pe Internet si este tradusa in sapte limbi. Aceasta monitorizeaza etapele somnului si ne trezeste la momentul potrivit. Se pare ca ideea a fost gustata de peste patru milioane de oameni din lume, conform lefigaro.fr.

Somnul este alcatuit din mai multe faze: cand visam si cand ne regeneram organismul. Astfel, este recomandat sa dormim in cicluri de 90 de minute, iar aplicatia calculeaza exact timpul in care trebuie sa ne trezim.

Pentru a putea face toate acestea, programul analizeaza zgomotele emise in timpul noptii si calculeaza un profil al somnului personalizat. Astfel, adapteaza ora la care sa se trezeasca utilizatorul.

O aplicatie gratuita, disponibila pe Android, este Start Alarm Clock ce functioneaza pe baza analizei miscarilor, dar este mult mai dificil sa lucreze pentru ca nu poate detecta ritmul somnului fiecarei persoane in parte.

Cu toate acestea, specialistii spun ca, in ciuda tuturor aplicatiilor inteligente, tabletele si telefoanele sunt primii inamici ai somnului.

Foto: Hepta

Prognoza METEO pentru doua saptamani! Vremea se raceste ... Explozie la combinatul Mechel. Cinci persoane au fost ranite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x