Antena Căutare

Dâmboviţa: Camion cu lemne, răsturnat peste o femeie care mergea pe marginea şoselei, pe DN 71

O femeie a fost rănită, vineri, după ce un camion încărcat cu lemne s-a răsturnat peste ea, în zona localităţii Moţăieni din judeţul Dâmboviţa. Centrul Infotrafic arată că accidentul a avut loc pe DN 71 Târgovişte - Sinaia, întrucât şoferul camionului nu a adaptat viteza la şoseaua umedă şi din cauza unei surpări mai vechi a drumului.

Potrivit Poliţiei Judeţene Dâmboviţa, pe DN 71, în zona localităţii Moţăieni, un camion încarcat cu material lemnos s-a răsturnat în afara şoselei, o femeie care se deplasa pe marginea drumului, ca pieton, fiind prinsă sub camion.

Acolo au intervenit trei autospeciale ale ISU, dintre care una de descarcerare grea, şi o ambulanţă SAJ.

Femeia a fost scoasă de sub camion, în viaţă, dar era inconştientă, fiind preluată de echipajele medicale, arată sursa citată.

Potrivit Centrului Infotrafic, accidentul s-a produs după ce şoferul camionului cu lemne nu a adaptat viteza la condiţiile unui carosabil umed şi, din cauza unei surpări mai vechi a părţii carosabile, s-a răsturnat peste femeie.

Sursa : news.ro

Situație rezolvătoare! Pensionar uitat de autorități în blocurile contaminate din Timișoara: "Am bătut la fiecare u... Pensii 2020. Fostul Ministru al Muncii face un anunț controversat: pensiile nu se măresc!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x