Antena Căutare

Dambovita: Zeci de caini, otraviti si lasati sa moara

Cel mai mare dusman al cainelui pare sa fie omul, cel putin in localitatea damboviteana Gaesti. Zeci de patrupede dintr-un cartier au fost gasite moarte de catre localnici. De-aici si pana la un razboi a mai fost un pas. De cateva zile, oamenii au depus zeci de plangeri la adresa angajatilor primariei, care, spun ei, ar fi singurii vinovati de otravirea cainilor.

Un caine, care a inghitit otrava de curand, abia se tine pe picioare. Si nu e o imagine singulara. De zile bune localnicii vad cum animalele cad pe capete, in fata lor. Otravite, spun oamenii. Acum, acestia au ajuns in pragul disperarii. Sunt furiosi si arunca cu acuzatii in toate partile.

“Sunt de la primarie aia care vin cu otrava. Dar noi nu-i vedem pe-aia cand le-arunca”, spune un locatar.

In functie de rezultatul analizelor, politistii vor incepe sa caute si vinovatii. Mai trist e faptul ca nu e prima data cand cainii comunitari sunt otraviti in Gaesti. S-a mai intamplat si acum cativa ani, fara insa ca cineva sa fie tras la raspundere.

Craiova: Medic ortoped, prins in flagrant luand mita... Medicii spitalului din Fagaras lucreaza cu aparate mai vechi de 40 de ani ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x