Antena Căutare

Craiova: Medic ortoped, prins in flagrant luand mita

Un cunoscut medic ortoped din Craiova a plecat in catuse de la spital. Asta dupa ce i-a cerut unei paciente 2.000 mii de lei ca sa o opereze. Femeia s-a revoltat si a mers glont la politie. Evident, medicul s-a ales cu un flagrant.

Medicul a fost retinut marti dimineata. El este acuzat de luare de mita dupa ce a fost prins in timp ce lua 1.200 de lei de la o pacienta. Femeia a anuntat politia dupa ce, aseara, i-a mai dat 800 de lei aceluiasi doctor. Sunt banii pe care medicul, considerat unul dintre cei mai buni ortopezi din Craiova i-a cerut pentru o operatie simpla, la talpa.

Barbatul i-ar mai fi cerut femeii inca 400 de euro pentru a-i pune niste suruburi care sa-i fixeze talpa. Cum pacienta nu avea acesti bani si nici nu a fost de acord cu aceasta practica, s-a plans politistilor. Iar flagrantul a fost facut chiar in sala de tratament a sectiei de ortopedie. De acolo de unde, de altfel, doctorul a si fost ridicat.

Un focar de pseudopesta aviara a fost descoperit la Brasov... Dambovita: Zeci de caini, otraviti si lasati sa moara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x