Antena Căutare

Dan Negru, prezentatorul show-ului "Te pui cu blondele", declaraţie emoţionantă despre moartea marelui Szobi Cseh

După o perioadă cumplită, în care cancerul l-a măcinat, cascadorul Szobi Cseh a pierdut lupta cu boala. În noaptea de joi spre vineri, acesta a murit, la Institutul Clinic Fundeni din Bucureşti.

Galerie
Szobi Cseh

După o perioadă cumplită, în care cancerul l-a măcinat, cascadorul Szobi Cseh a pierdut lupta cu boala. În noaptea de joi spre vineri, acesta a murit, la Institutul Clinic Fundeni din Bucureşti.

Admirat şi respectat de milioane de oameni, actorul de origine secuiască a lăsat în urmă o familie îndoliată, dar şi sute de prieteni în lacrimi. Printre ei se află şi Dan Negru, vedeta Antenei 1.

„Am stat de câteva ori la taclale cu Szobi Cseh. Mi-a povestit odată cum, în anii '80 , într-un restaurant de prin Braşov, câţiva ştabi ai vremii au început să facă glume pe seama lui şi a lui Piersic. Cei doi mâncau liniştiţi în restaurant. Ceilalţi erau vreo 8 la o masă. S-a lăsat cu o bătaie de western în care Szobi i-a pus la respect pe toţi cei 8. Le povestea pe toate cu o mare poftă de viaţă...O să-mi fie dor de Buză de iepure...”, a scris prezentatorul Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

Articolul continuă după reclamă
Doliu în lumea filmului! După luni întregi de suferinţă, celebrul cascador Szobi Cseh a murit... Un moment care va rămâne în istorie! Regretatul Szobi Cseh, alături de Florin Piersic, la "Te pui cu blondele"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 18 octombrie 2024. Alex Leonte și Emanuela au câștigat 25.000 de lei pentru Ariana
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 18 octombrie 2024. Alex Leonte și Emanuela au câștigat 25.000 de lei pentru Ariana Vineri, 18.10.2024, 18:58
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x