Antena Căutare

Dan Negru, prezentatorul show-ului "Te pui cu blondele", declaraţie emoţionantă despre moartea marelui Szobi Cseh

După o perioadă cumplită, în care cancerul l-a măcinat, cascadorul Szobi Cseh a pierdut lupta cu boala. În noaptea de joi spre vineri, acesta a murit, la Institutul Clinic Fundeni din Bucureşti.

Dan Negru, prezentatorul show-ului "Te pui cu blondele", declaraţie emoţionantă despre moartea marelui Szobi Cseh Galerie
Szobi Cseh

După o perioadă cumplită, în care cancerul l-a măcinat, cascadorul Szobi Cseh a pierdut lupta cu boala. În noaptea de joi spre vineri, acesta a murit, la Institutul Clinic Fundeni din Bucureşti.

Admirat şi respectat de milioane de oameni, actorul de origine secuiască a lăsat în urmă o familie îndoliată, dar şi sute de prieteni în lacrimi. Printre ei se află şi Dan Negru, vedeta Antenei 1.

„Am stat de câteva ori la taclale cu Szobi Cseh. Mi-a povestit odată cum, în anii '80 , într-un restaurant de prin Braşov, câţiva ştabi ai vremii au început să facă glume pe seama lui şi a lui Piersic. Cei doi mâncau liniştiţi în restaurant. Ceilalţi erau vreo 8 la o masă. S-a lăsat cu o bătaie de western în care Szobi i-a pus la respect pe toţi cei 8. Le povestea pe toate cu o mare poftă de viaţă...O să-mi fie dor de Buză de iepure...”, a scris prezentatorul Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

Articolul continuă după reclamă
Doliu în lumea filmului! După luni întregi de suferinţă, celebrul cascador Szobi Cseh a murit... Un moment care va rămâne în istorie! Regretatul Szobi Cseh, alături de Florin Piersic, la "Te pui cu blondele"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Neatza de Weekend, 21 iulie 2024. Top cinci destinații de neratat în luna august
Neatza de Weekend, 21 iulie 2024. Top cinci destinații de neratat în luna august Duminica, 21.07.2024, 11:45
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x