Antena Căutare

Dan Voiculescu: "Acum nu ma mai tem de moarte"

Vice-presedintele Senatului , Dan Voiculescu, a acordat un interviu exlcusiv revistei Q-magazine in care a povestit cum, in copilarie, a primit de Craciun, doar un singur mar si cum a ajuns astazi la o avere estimata a familiei de cca 400 de milioane de euro.

Intrebat fiind cati ani ar trai "din inertie" Trustul sau, daca de maine nu ar mai investi nici un ban in el, Dan Voiculescu declara ca "afacerile cinstite nu traiesc din inertie".

Orice holding se poate prabusi in cateva zile daca nu are un management responsabil. Imediat dupa 1989, Romania era, in cateva domenii, lider mondial. De exemplu, la sfarsitul anilor '80, la Calarasi, se finaliza cea mai moderna linie de productie pentru profile mari - sina de cale ferata - din Europa. In doar cativa ani acest combinat a fost inchis, falimentat si vandut pe bucati. Este doar un exemplu din sute de astfel de cazuri. Nu exista management din inertie. Capitalul romanesc a fost irosit din aceasta cauza si poate renaste doar daca vom intelege sa il sustinem cu adevarat. Romania nu poate depasi criza structurala decat printr-un management responsabil al capitalului romanesc.", spune Voiculescu pentru Q-magazine.

Vorbind despre ministrul Sebastian Vladescu, cel care i-a fost student, Voiculescu spune ca acesta " a ales un portofoliu greu in cadrul celui mai slab executiv din istoria moderna a Romaniei. Doar in perioada fanariota am avut echipe executive de factura cabinetului Boc. In acest context, prestatia ministeriala a domnului Vladescu nu poate fi evaluata separat de cea a guvernului din care a facut parte".

Despre "un om fara principii, fara valori, fara repere constante si care nu crede in nimic" si despre diferenta dintre Dan Voiculescu si Sorin Ovidiu Vintu, cititi in Q-magazine.

Cititi interviul acordat de Dan Voiculescu revistei Q-magazine

Citeste si Jurnalul!

Foto: Intactimages

Sindicalistii Cartel Alfa ii cer lui Basescu un referendum pe tema statului social... Stenograme devastatoare pentru familia Elena Udrea si Dorin Cocos...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x