Antena Căutare

Sindicalistii Cartel Alfa ii cer lui Basescu un referendum pe tema statului social

Sindicalistii Cartel Alfa ii cer presedintelui Traian Basescu organizarea unui referendum pe tema statului social, pentru ca fiecare cetatean sa-si poata stabili singur viitorul. Sindicalistii reclama reducerea veniturilor si cresterea impozitelor, masuri cu care populatia nu este de acord.

Sindicalistii vor sa il determine pe presedinte sa declanseze acest referendum. In urma lui, romanii ar avea posibilitatea sa decida daca vor sau nu ca statul social sa fie desfiintat.

In scrisoarea adresata lui Traian Basescu sindicalistii subliniaza faptul ca daca Romania nu ar fi fost stat social, seful statului s partenerii politici nu ar fi avut educatie si asistenta medicala gratuite.

Astfel, spun ei, nu ar fi avut nicio sansa la viata si nici posibilitatea ascensiunii profesionale. Sindicalistii nu sunt de acord cu ultimele masuri de austeritate si spun ca Romania a adoptat o politica neo-liberala prin care ili tranforma cetatenii in sclavi.

A fost gasit trupul unuia dintre cei doi scafandri disparuti in mare, in urma cu 3 luni... Dan Voiculescu: "Acum nu ma mai tem de moarte"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x