Antena Căutare

Dana Nicolaescu imparte averea sotului deocamdata, doar cu sora maestrului Sergiu Nicolaescu

Pentru romani, a lasat mostenire peste saizeci de filme. In urma regizorului ramane, insa, si o avere de peste un milion de euro. Si o sotie care urmeaza sa-l mosteneasca. Deocamdata, Dana Nicolaescu trebuie sa imparta averea sotului doar cu sora maestrului. Daca se va dovedi ca Sergiu Nicolaescu a avut copii, atunci mostenirea vaduvei scade considerabil.

Doua apartamente de lux, in sectorul unu al Capitalei. Unul dintre ele, situat pe o strada din cartierul Primaverii, acolo unde regizorul era vecin cu Adrian Nastase si cu zeci de amabasadori straini. Un apartament mobilat cu gust, incarcat cu obiecte de arta si amintiri.

Un alt teren, de peste doua mii de metri patrati in Bucuresti si unul de sase sute de metri, pe malul marii. Acolo, regizorul ar fi vrut sa construiasca un cinematograf. Tot pe malul marii, casa de vacanta, de la 2 Mai. O constructie in stil mediteranean, unde Sergiu Nicolaescu venea sa se relaxeze. Se plimba cu ski jetul si picta flori.

Toate, alaturi de cele treisprezece conturi bancare, in care regizorul a starns peste patru sute de mii de euro, raman acum sotiei. Jumatate din avere, Dana Nicolaescu o va imparti cu sora regizorului.

Lucrurile s-ar putea complica, insa, daca intre timp apare un alt mostenitor: un fiu nelegitim, de exemplu. Iar mostenitorii ar putea sa apara. Zvonurile despre posibilii copii din flori ai regizorului au inceput sa circule.

Mostenirea lui Sergiu Nicolaescu va creste de la an la an. Numai anul trecut, din drepturile de autor, regizorul a incasat aproape o suta de mii de euro. Bani, care de acum, le vor reveni mostenitorilor.

Care a fost ultima dorinta a lui Sergiu Nicolaescu... Povestea presupusului fiu secret al lui Sergiu Nicolaescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x