Antena Căutare

Povestea presupusului fiu secret al lui Sergiu Nicolaescu

Fiul secret despre care Sergiu Nicolaescu pomenea in urma cu cativa ani ar fi murit in Spania. Este una dintre itele halucinante ale povestilor din jurul vietii private a regizorului. Una care duce pana la drama unei familii de romani din Madrid.

O femeie stabilita in Spania ar putea fi aceeasi Roxana Ghiata despre care amintea Sergiu Nicolaescu in urma cu 2 ani. Era maritata, in anii 50, cu un inginer numit Nicolaescu, spunea regizorul in prima si singura declaratie publica despre ea.

Nu se stie daca fiul Roxanei l-a avut drept tata pe Sergiu Nicolaescu, dar a avut o poveste de viata incredibila.

Dan Ioan Marinoviciu s-a sinucis in vara anului 2011, in Spania, unde se stabilise si mama lui. Familia l-a gasit spanzurat. Si-a incheiat socotelile cu viata exact ca tatal sau recunoscut. Si a ales sa se sinucida la exact 14 ani de la moartea acestuia.

Este doar una dintre speculatiile legate de identitatea fiului secret al lui Nicolaescu si al Roxanei Ghiata. Despre fosta iubita a regizorului se mai spune ca a fost sotia unui secretar de partid din Dambovita.

Nicolaescu Ghiata nu putea face copii, iar ea isi dorea mult un copil. Fiul Roxanei Ghiata s-a nascut in 1956. Cu doar cateva luni dupa moartea sotului femeii.

Roxana Ghiata a plecat din Romania in anii 60. Familia spune ca i-a pierdut urma. Iar numele lui Sergiu Nicolaescu nu figureaza in niciun certificat de nastere emis vreodata.

“Eu nu m-am realizat in viata mea personala. Nu am nepoti. Nu am copii. As putea avea chiar stranepoti. Nu am decat amintiri. Si morminte”, sunt vorbele regizorului Sergiu Nicolaescu.

Dana Nicolaescu imparte averea sotului deocamdata, doar cu sora maestrului Sergiu Nicolaescu... Scandal dupa moarte! Maestrul Sergiu Nicolaescu a fost incinerat fara slujba ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x