Antena Căutare

Dăncilă, despre Sorina, fetița din Baia de Aramă: Este important să luăm toate măsurile astfel încât să o ajutăm

Sorina Lucan, fetița de 8 ani di Baia de Aramă, a fost și subiectul unei declarații a premierului României, Viorica Dăncilă. Aceasta a subiniat că este important ce simte copilul şi ce se întâmplă cu Sorina Lucan.

Sorina Lucan, fetița de 8 ani di Baia de Aramă, a fost și subiectul unei declarații a premierului României, Viorica Dăncilă. Aceasta a subiniat că este important ce simte copilul şi ce se întâmplă cu Sorina Lucan.

Premierul Viorica Dăncilă a afirmat, luni, că va avea în cursul zilei toate datele în ceea ce priveşte cazul fetiţei din Mehedinţi, Sorina Lucan, luată de poliţişti şi un procuror din casa asistentului maternal care a crescut-o, după ce a fost adoptată de o familie care locuieşte în America. Dăncilă a precizat că, dincolo de anchetă, este important ce simte copilul şi ce se întâmplă cu el. ”Este important să luăm toate măsurile astfel încât să o ajutăm pe Sorina”, a spus premierul, anunţând modificări legislative în ceea ce priveşte adopţia.

”Dincolo de anchetă, este important ceea ce se întâmplă cu fetiţa, ceea ce simte acest copil. Este important să luăm toate măsurile astfel încât să o ajutăm pe Sorina”, a declarat, luni, Viorica Dăncilă, referitor la cazul fetiţei de 8 ani din Mehedinţi, luată cu forţa dn casa asistentului maternal care a crescut-o.

Cazul Sorina. Premierul afirmă că este necesară simplificarea adopţiei

”Este necesară o simplificare a adopţiei, să nu mai dureze atât de mult. Eu ştiu ce înseamnă acest proiect. Eu ştiu ce înseamnă să vrei să adopţi un copil şi actele să dureze foarte mult. Ne vom ocupa şi de acest lucru”, a mai spus Dăncilă, apreciind că este bine să vadă realitatea înainte de a face şi alte afirmaţii.

Premierul a precizat că în cursul zilei de luni va avea toate datele legate cazul micuței Sorina, urmând a avea o întrevedere cu ministrul Muncii.

Citește și: Procurorul general, despre Sorina Lucan, fetița din Baia de Aramă: Nu va părăsi țara până nu-i vor fi respectate drepturile

Sursa : news.ro

Ți se va rupe sufletul când vei vedea ce a spus Andreea, sora Sorinei: „Sufletul meu e despărțit, acum nu-mi mai rămâne ... Cât este ajutorul de somaj în 2019: acte necesare pentru absolvenții de liceu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x