Live acumChefi la cuţite
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Avertisment către toată lumea de la dansatorii cu sicriul: „Staţi acasă sau o să dansaţi cu noi”. Cine sunt africanii care au creat valuri pe internet

Groparii dansatori din Africa de care ne-am amuzat toți în mediul online, dar și pe TV, au transmis un mesaj atipic odată cu relaxarea restricțiilor în mai multe țări.

Avertisment către toată lumea de la dansatorii cu sicriul: „Staţi acasă sau o să dansaţi cu noi” | Edit

Mai mulți "gropari" au ajuns virali după ce imaginile cu ei dansând cu un sicriu pe umeri au făcut înconjurul internetului, relatând tragi-comic diverse situații limită. În mediul online aceștia au ţinut să transmită un mesaj de mulțumire personalului medical pentru munca lor.

Aceștia le-au cerut oamenilor să continue să respecte normele de distanţare socială atrîgând atenția consecințelor: „Staţi acasă sau dansaţi cu noi!”

Nana Otafrija Pallbearing & Waiting Services este o firmă care oferă o procesiune funerală mai deosebită, sicriul este cărat de 6 tineri care dansează cu el până la groapă. A devenit populară în anii 90 şi are 100 de angajaţi.

VIDEO viral

Un utilizator al YouTube a pus, anul acesta, imaginile filmate de BBC în 2017 pe o muzică tehno iar cioclii dansatori au devenit subiect de glume (meme), iar zeci de mii de oameni din SUA, Brazilia, Europa şi Asia au distribuit masiv imaginile în social media.

În paltoul de la Neatza cu Răzvan și Dani, matinalii s-au distrat cu un sicriu improvizat

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro