Antena Căutare

De ce a fost obligată o elevă să dea bacalaureatul desculță. Profesorii au rugat-o să renunțe la adidași | Caz bizar

La bacalaureat 2023 au fost numeroase cazuri care au scandalizat opinia publică, dar și elevii absolvenți de liceu care au avut de suferit.

De ce a fost obligată o elevă să dea bacalaureatul desculță. Profesorii au rugat-o să renunțe la adidași | Caz bizar Galerie
Profesorii au rugat-o să renunțe la adidași | Caz bizar | Hepta.ro

O elevă, de exemplu, a fost pusă să susțină examenul fără adidași, iar alți elevi au fost puși să-și rescrie lucrările după o oră, fără a li se prelungi timpul de redactare.

Crește revolta în rândul absolvenților de la Colegiul Gheorghe Șincai din Capitală acolo unde o elevă a fost descălțată, iar multe lucrări au fost anulate

În articolul de față vă prezentăm cazul elevei de la liceul Șincai, care a fost obligată să renunțe la încălțări pentru că modelul pe care îl aveau adidașii era un scris în limba engleză.

Acest lucru ar fi ridicat suspiciuni comisiei de supraveghere, motiv pentru care tânăra a fost pus să renunțe la încălțări pentru a se încadra rigorilor. Tânăra susține că acela era modelul adidasilor, dar a fost nevoită să renunțe pentru a putea susține bacul.

În vreme de o tânără este descălțată pentru a susține examenul, pe rețelele de socializare și în presă au apărut imagini cu subiectele de la examen fotografiate cu camerele ascunse. EduPedu.ro a abordt subiectul separate supunând atenției faptul că capturile respective conțin elemente care indică faptul că au fost folosite dispozitive de copiat, de exemplu: ora care indica fix intervalul de susținere a examenului.

Citește și: Ce înseamnă, de fapt, expresia „de bună seamă”, care a dat bătăi de cap elevilor la BAC Română. Cât de simplu era de înțeles

Eleva de la liceul Șincai din Capitală, a fost obligată să dea examenul de bacalaureat desculță. Fata era încălțată cu o pereche de pantofi sport, inscripționați în limba engleză și i s-a cerut să-i dea jos pentru a avea acces la examen. “Crește revolta în rândul absolvenților de la Colegiul Gheorghe Șincai din Capitală, acolo unde zeci de lucrări au fost anulate, pentru că unii elevi nu au trecut titlul pe rândul potrivit sau pentru că au scris pe prima pagină, sunt deja elevi care vor să depună plângere”, relatează Antena 3 CNN. “Aceștia spun că au pierdut timp prețios din examen. O absolventă ne povestea că a fost nevoită să rescrie 4 pagini și că acest lucru o va costa la admiterea de la facultate”.

O elevă povestește că i-a fost anulată lucrarea din cauza cuvântului “de”: “La mine, spre exemplu, a fost cuvântul “de” a fost scris pe primul rând și trebuia scris pe al 2-lea și se consideră semn și obligatoriu anulat.”

Altă elevă spune că i s-au luat foile din senin: “Mi s-au luat foile după o oră jumătate. A trebuit să le transcriu tot subiectul III și să fac de la zero subiectele unu și 2. De ce? N-aș putea să spun și asta mi-a costat mie nota la bac, implicit media și implicită intrarea la anumite facultăți”, potrivit aceleiași surse.

Citește și: Ce subiecte au picat la BAC la Română 2023. Subiectele de la profil Real și Uman la Limba și Literatura Română

Un călător a căzut pe linia de metrou, în stația Aviatorilor. Medicii au constatat ulterior decesul bărbatului... Sfinții Petru și Pavel: tradiții și obiceiuri. Ce rugăciune se spune la sărbătoarea de azi, 29 iunie 2023...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x