Antena Căutare

Adevărul despre moartea cântăreței Ancăi Pop! S-a aflat de ce nu erau montați parapeți în locul în care a murit artista de 34 de ani

Apar noi detalii în cazul Ancăi Pop, cântăreața care a murit după ce mașina sa a plonjat în Dunăre, în zona localității Șvinița. Locul în care s-a produs tragedia nu era un punct cu risc de accidente, motiv pentru care nu erau montați parapeți. 

Apar noi detalii în cazul Ancăi Pop, cântăreața care a murit după ce mașina sa a plonjat în Dunăre, în zona localității Șvinița. Locul în care s-a produs tragedia nu era un punct cu risc de accidente, motiv pentru care nu erau montați parapeți.

Purtătorul de cuvânt al Companiei Naţionale pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Alin Şerbănescu, a vorbit despre cazul Ancăi Pop și a declarat că anchetatorii exclud problemele cu drumul. În plus, a subliniat el, este un drum foarte puţin circulat.

Cântăreaţa Anca Pop a sfârşit tragic după ce a plonjat cu maşina în Dunăre

„În zona unde a avut loc accidentul, pe clisura Dunării, în ultimii 6-7 ani nu a avut loc niciun accident. Deci, nu este un punct cu risc de accidente, un punct negru cum se numeşte tehnic. Maximum 1.000 de autovehicule trec zilnic pe acest drum, este un drum foarte puţin circulat. În plus, la momentul producerii accidentului, drumul era curat, inclusiv cu material antiderapant, chestiune constatată de Poliţie, care a venit la locul accidentului şi care a consemnat în raport. În zona de acolo, este o curbă lină, aproape o linie dreaptă, deci configuraţia drumului nu reprezintă risc de accident. Distanţa dintre marginea drumului şi Dunăre era de peste 20 de metri”, a menţionat Şerbănescu.

El a explicat că CNAIR a identificat toate punctele negre de pe Clisura Dunării, între Orşova şi localitatea Şviniţa, unde au fost montaţi parapeţi.

Accident versus sinucidere! Cum a fost găsită Anca Pop. Detaliul a dat fiori reci scafandrilor care au scos cadavrul din mașină

„Noi, încă de anul trecut, când a avut loc accidentul precedent, la 50 de kilometri de actualul loc al accidentului, am identificat toate punctele negre de pe Clisura Dunării, între Orşova şi Şviniţa. Au fost identificate 26 de puncte negre. Pe toate aceste puncte negre am montat parapeţi, iar pe acest sector nu era montat parapet pentru că nu era identificat ca fiind punct negru. De altfel, aici nu a fost niciun accident în ultimii 6-7 ani. Am montat în punctele astea negre până acum 1.800 de metri liniari de parapet. Semnalizarea era impecabilă, marcajul impecabil, inclusiv semnalizare care recomandă reducerea vitezei până la 50 km/oră”, a explicat purtătorul de cuvânt al Companiei de Drumuri, potrivit Antena 3.

Accident cumplit în Sibiu, înainte de Crăciun! O fetiță de nouă ani a murit, iar o alta e rănită grav... Salarii mai mari și scutire de la plata contribuțiilor sociale pentru zece ani, pentru această categorie de români! Anun...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x