Antena Căutare

De ce nu sunt testați profesorii pentru coronavirus, în România. Explicația ministrului Educației: „Răspunsul este simplu”

Ministrul Educației, Monica Anisie, a explicat de ce  profesorii din România nu sunt testați pentru coronavirus, cum se întâmplă, de exemplu, în Germania.

De ce nu sunt testați profesorii pentru coronavirus, în România. Explicația ministrului Educației: „Răspunsul este simplu”
De ce nu sunt testați profesorii pentru coronavirus, în România. Explicația ministrului Educației: „Răspunsul este simplu” | Hepta

„Referitor la testare, răspunsul specialiștilor de la Ministerul Sănătății este unul foarte simplu. Testarea nu arată decât o stare de moment. Astăzi poți să fii cu testul negativ și mâine, să ai testul pozitiv”, a explicat Monica Anisie.

„Dacă vrem să diminuăm riscul îmbolnăvirilor, este bine să respectăm regulile impuse de specialiștii de la Ministerul Sănătății”, a completat ministrul educației.

Descoperire bombă, făcută de indieni și germani! Secretul stârpirii pandemiei de COVID-19 stă în aer! Au aflat și de ce a crescut numărul de cazuri în România!

Cel puţin 41 dintre cele 825 de şcoli din Berlin au raportat cazuri de coronavirus în rândul profesorilor sau al elevilor, în primele două săptămâni de la începerea cursului după vacanţa de vară, potrivit Agerpres. Ca urmare a acestui fapt, zeci de profesori şi sute de elevi au fost plasaţi în carantină.

Accident grav, în Cluj! Un copil a murit, după ce un șofer a pierdut controlul volanului. Atenție, imagini ce vă pot afe... Atenție! Top 3 semne că ai avut COVID-19 și nu ai știut! Ce test trebuie să faci...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x